Januars sidste dag
Denne dag er blevet én af de rigtig gode af slagsen.
Man kan ikke med god samvittighed sige min start på året har været super.
Mest af alt er jeg temmelig ked af at Magnus har det så skidt.
Faktisk bad jeg på et tidspunkt om at hvis bare han kunne få det bedre, 
så skulle jeg nok finde mig i at få det værre med mine to diskusprolapser osv.
Kan man det? Bytte, altså?
Nå.
Som jeg har skrevet lidt om, går vi psykiater med Magnus og han er pt. medicineret for depression og tvangstanker.
Det virker bare ikke rigtigt.
Ved seneste konsultation ville psykiateren så prøve noget medicin der er så nyt at det koster 600 kr. for 14 piller (!)
Og da jeg læste at én af de mulige bivirkninger var “pludselig uforklarlig død”, måtte jeg trække i nødbremsen!
Lige præcis dér stoppede min autoritetstro overfor “den hvide verden”.
Ikke sådan at jeg ikke anerkender den behandling vi er så heldige at kunne modtage gratis hos vores læger og på hospitalet. Tværtimod. 
Men for mig mangler der bare nogen gange noget.
En form for en helhedsopfattelse. En årsagsanalyse. Et fejltjek, om man vil ;)
Derfor er alternativ behandling for mig ikke et alternativ, men et ganske naturligt must.
Og jeg konsulterer tit både en kinesiolog og en clairvoyant healer.
Og i dag har Magnus og jeg været hos kinesiologen og det gik bare SÅ godt.
Jo jo – man skal ikke tage hverken glæde eller sorg på forskud (hvorfor egentlig ikke?)
Men det GIK altså godt.
Og jeg føler mig lettet og optimistisk og tæt på lykkelig.
Situationsrapport: Sidder og smiler mens jeg skriver dette :)
Hvis du vil vide mere om alternativ behandling, kan du læse her >
Og er du nysgerrig på hvem jeg bruger, så anbefaler jeg også gerne dem :) 
 Spørg her eller send mig en mail.
Tak for besøget hos en lalleglad blogger i nu snefri Nordjylland.
Take care out there :)

No one will ever know the strength of my love for you.
After all, you know what my heart sounds like from the inside.

8 kommentarer

 1. Kære Annette

  Det gør simpelthen så ondt i hjertet at læse om din stakkels søn. Det er jo det allersværeste en forældre kan opleve, at stå der og ikke kunne finde et svar på hvorfor ens barn har det dårligt. Jeg ved godt i har en diagnose men en helhedsvurdering og allermest en årsag, som man så ku fjerne, er jobbet man ønsker sig allermest. Børnepsykiaterene er dygtige men du har ret, de arbejder jo kun fra en vinkel og jeg forstårmgodt at du vælger at prøve flere forskellige. Et psykofarmica med sådan en bivirkning har ingen jo lyst til at fylde i sit barn. Nubkan der jo være mange grunde til den formulering, men jeg ville ogsånhave trukket i håndbremsen og valgt andre alternativer. Det er en svær sygdom, som også er svær at behandle men jeg håber for jer, at det lykkes at finde alternativer som kan supplere den medicin han allerede får, så han kan få et godt liv, til trods for hans sygdom

  De bedste tanker og ønsker for et godt resultat, uanset hvordan i når målet.

  Kh
  Mette

 2. Ikke jobbet, men jo det, skulle der stå, åndssvage ipad

 3. Hej Annette :-)
  Herligt der er fremskridt uanset hvad dét skyldes… NYD DET… :0)
  Jeg gik på et tidspunkt (omkring 10 – 14 behandlinger) til kranio sakral terapi med min søn, jeg gik på nedsat tid omkring 1/2 år og det lykkedes ved fælles hjælp, vi ved ikke hvad der kom først (hønen eller ægget), men det er vel egentligt også ligemeget…! Det er så trist med de drenge, de ER bare skrøbeligere ved fødslen, fordi de er en X/Y konstellation hvorimod pigerne er X/X…! Ikke at du kan bruge dét til noget, men sådan har “moder natur” skruet menneskene sammen…

  Håber i først og fremmest får en fantastisk dejlig aften, hvor i har let til smil og nærvær og kunne nydelsen og glæden forlænges ind over weekenden, ville det jo være skøntherligt for jer… De gode dage, kommer aldrig skidt tilbage… :0)
  Kan godt forstå det både fylder og betyder ALT for dig, jeg tror alle mødre/fædre kender denne forfærdelige “AF MAGT” følelse…

  Jeg glæder mig på dine/jeres vegne og ønsker jeg en rigtig dejlig aften.
  Stort kram fra mig…

  Pst. og så ser du i øvrigt fantastisk ud i din smukke jakke :-)

 4. As a mother of 3 boys my heart is with you. We would cut off our right arm to make things better for our children. You must investigate all different avenues to find the right treatment for Magnus. I am glad that the month ends on a more positive note with hope for improvement.
  Big hugs from an admirer across the ocean,
  Karen XOXO

 5. Tænker tit på jer. Du har jo før fortalt lidt om din søn. Det rør mig dybt indeni, men ville/vil ligesom dig gøre alt og give hvad som helst i hele verden for at mine børn kan have det godt- eller mennesker i det hele taget- hvis jeg kan gøre eller hjælpe.
  Jeg er af den type- der også prøver alternativ behandling før noget andet- i de situationer hvor det er forsvarligt. Det syns jeg så bestemt det er i jeres tilfælde. Der er så intet der er mere skønt, end når “man” så går derfra- syntes der en bedring :o) Er det ikke skønt.

  Uha ja. Ville ALDRIG heller selv tillade nogle indenfor min rækkevidde at tage sådanne piller.

  Håber og ønsker af hele mit hjerte at i har held med alternativ behandling (som det jo nu engang kaldes).

  Tanker og klem til jer.

  Karin.

 6. Tusen takk for at du deler dette. Jeg blir så glad for å høre at dere kansje har funnet noe som hjelper! Og jeg håper inderlig at det fortsetter i denne gode retningen for Magnus.

  Og du er da nydelig lekker idag!!! :)
  klem:)

 7. Kære Annette,

  Sender dig de varmeste medfølelser –
  håber inderligt I finder en vej som hjælper Magnus – Det er så hårdt og helt forkert at sådan et ungt menneske skal have sådan en svær start på livet.

  Håber også der er taget godt hånd om DIG Annette – så du kan være der alt det du skal – PAS PÅ – ikke ende som mig HUSK at lytte efter din krop.

  Kæmpe knus og rigtig god weekend.
  Charlotte

 8. Uendelig mange tak for jeres dejlige kommentarer! :)

  Jeg svarer ikke på hver enkelt – men de er alle læst og påskønnet :)

  Rigtig god dag til jer, skønne mennesker!

  KH og knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *