6 kommentarer

 1. Jättefin! En riktigt snygg klänning!
  Kram

 2. Super flot :o))

  Jeg kan huske at jeg for år tilbage “faldt” for mærket Odd Molly- så “gik” jeg lidt fra det igen- Så husker jeg tydeligt at jeg “fandt” din blog og begyndte at følge den og at det var dig der fik mig tilbage til Odd Molly :o)) ville bare så gerne se dit allerførste indlæg på din blog, er det muligt???

  Venlige hilsner fra Karin

 3. Iiiih.. Den var fin! Håper vi får se deg i den:) Og det hadde vært kjempe artig å se ditt aller første blogg innlegg!
  klem

 4. Så snygg! Kommer att sitta klockrent på dig!
  Kram

 5. Godmorgen og tak for jeres kommentarer! :)

  Jeg har tænkt mig at se om jeg kan få lov at låne kjolen med hjem og prøve – så får vi se om den flytter ind ;))

  Karin – jeg kan godt finde det første indlæg på bloggen, men jeg kan ikke hive det frem da det jo ligger ordnet efter dato. Hvis i gerne vil se nogle af billederne, kan jeg godt tage dem frem. Men det er ikke smukt ;))

  Kram og god mandag til jer :)

 6. Det ville jeg rigtig gerne :o) Kan nemlig huske det var en nat på jobbet (laver altså lidt indimellem) jeg “fandt” dig- googlede Odd Molly og så kom du frem. Har tænkt lige siden- gad vide hvordan de første indlæg var.

  Ha’ en skøn dag.

  Kram og kh. fra
  Karin.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *