By request – mine første blogposts

Februar 2010
Her får du de fem første “Dagens Molly” blogposts jeg har lavet
– og som du kan se, havde jeg ikke lige gennemskuet selvudløser og kamerastativ endnu :)
Tænk at det er TRE år siden.
Jamen, jamen – det vil jo sige Inspire Me Today har fødselsdag!
Må fluks få organiseret en lodtrækning!
Hvad skal jeg finde på?

Jeg bliver helt nostalgisk…
Ikke én eneste af disse vidunderlige beklædningsstykker bor i mit skab længere.
Tak for kigget :)

16 kommentarer

 1. Congratulations on 3 successful years of blogging. Your photography skills have most definitely improved. I am envious of your talent. Do you wish that some of those Odd Molly beauties still lived in your closet? I can’t seem to part with any of mine.
  Hugs,
  Karen XOXO

 2. Det helt fantastisk at se- det er goe’ billeder selvom der ikke er stativ og sådan. Hvor cardigan med mønster dog minder om den strik med mønster foroven der er fremme nu- det skægt ik. Det nogle flotte styles- ih altså.’

  Tusind tak for kigget- det var sødt af dig :o))

  Knus fra Karin

 3. Ej hvor sjovt at se :-) hihi
  Den der Rosa Islandske cardigan den købte du vist af mig, så vidt jeg husker ?
  God aften – kram T

 4. Tillykke hvor sejt du har virket i 3 år :)
  Fede styles du havde “også den gang”.

  Følger dig “næsten hver dag”, håber du fortsætter nogle år endnu :)

  Fortsat god mandag fra Vivi

 5. Så fint, jeg har akkorat brukt noen dager og har endelig kart å se igjennom hele bloggen din, og jeg er imponert så mye fint tøy.smiler og smiler

 6. Kjempe gøy!! Nydelige komboer den gang også;)
  klem

 7. Godmorgen

  Hvor sjovt, husker tydeligt dengang billederne altid var taget ovenpå ved dit kontor tror jeg det var. Allerede dengang var jeg vildt imponeret, både over sammensætningerne og billederne, og det er jo ikke blevet mindre med tiden.

  Tænk a der er gået tre år, det er helt vildt at tænke på. En stor glæde og inspiration, som vi er mange der nyder godt af hver dag.

  KH
  Mette

 8. Tak for jeres kommentarer :)

  Sjovt at I kan huske de første billeder :))

  rigtig god dag til jer!

 9. Tillykke med de 3 år! Jeg er først kommet til for et år siden, men synes faktisk, at det er sjovt at sidde og læse nogle af de ældre indlæg også :-). Det er en stor fornøjelse at læse din blog og se alle de flotte billeder.

  Kh
  Lotte

 10. Da jeg begynte å kjøpe Odd Molly-klær var min tanke at det måtte være fantastisk å bygge opp en garderobe bestående av klassiske kvalitetsklær, som kunne matches med hverandre og som varte i sesong etter sesong. Jeg tenkte også at det miljømessig var et godt valg – istedenfor “bruk og kast”.. En liten, men flott garderobe med kvalitetsklær, tenkte jeg…. Idag har jeg samlet opp en nydelig flott garderobe med Odd Molly og Chill Norway-klær, noe nytt og mye kjøpt via Finn.no og “gjenbruksbutikker”. Det er bare det… at selv om klærne er like aktuelle, så får man lyst på noe nytt, nye sesonger, nye kolleksjoner – så jeg har alt for mye klær!! Jeg selger også videre, og synes resirkulering og gjenbruk av klærne er topp – men det er vanskelig å kvitte seg med gamle klassikere!! I Norge har også gjenbruksmarkedet på Odd Moly blitt mye dårligere. OM har nok vært over sin popularitetstopp!! Og alle de flotte klærne du hadde for 3 år siden, men ikke lenger har – er jo fremdeles like aktuelle og klassiske.
  Så all honnør til deg som klarer å selge unna klær:D
  ps et langt tankesukk på morgenkvisten!!
  Ha en fin dag.
  Marit:)

 11. Grattis till treårsdagen! Så mycket som hänt med bilder och kläder! Jättekul att titta tillbaka ibland:)
  Kramar

 12. Tusind tak, Fiona :))
  Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *