Bukserne, jeg er flyttet ind i

I skærende kontrast til varmen og sommerkjolen i går,
er jeg nu hoppet i det lune og casual igen.
Tænk at man skal opleve at vågne til minus 9 grader (!?)

“Tror du egentlig nogensinde der kommer blade på træerne igen?”
spurgte min mand.

“Altså, egentlig ikke. Ikke i år i hvert fald. Tror jeg…”
svarede jeg.

Det er altså svært at forestille sig når foråret kun viser sig i bitte små glimt.
Og man ikke kan hive juletræet, der stadig står i potten ved døren, op (pinligt) – fordi jorden er helt frosset.
Jamen, hvordan og hvad kan man så plante nu?
Trænger virkelig i dén grad til blomster – også udendørs ;)

Dagens ord:

When people hurt you
over and over,
think of them like sand paper.
They may scratch and hurt you a bit,
but in the end,
you end up polished 
and they end up useless.

 

12 kommentarer

 1. Dejlig påklædning! og super skønne bukser.
  Jeg er sikker på at knopperne og bladene SNART kommer…..det bliver vi nødt til at tro på !! ;-)
  God dag.

  • Tak, Nola :)
   Ja – jeg tror det også. Jeg kigger og kigger på birketræerne hver morgen. De plejer at være de første her hvor vi bor.
   Rigtig god aften til dig :)

 2. HEI! Liker bloggen din kjempegodt, er innom for og se dine outfits hver dag. Du har en både kul og gjennomført stil. Du inspirerer meg. :)

 3. Superflot sæt, dejlig afslappet og alligevel cool, god stil

  Jeg har banket kåjuletræerne op med vold, og plantet stedmoder, det er 14 dage siden og de lever endnu, selvom de er sticfrosneom natten og det halve af formiddagen. Håber de klarer det, frosten skulle vist snart være væk siger de kloge…..

  KH
  Mette

  • Tusind tak, Mette :))
   Haha…. ja, der skal altså også vold til! :)) Ej, lever de stedmoder virkelig endnu? Så er det sådan nogle jeg må have fat i. Jeg har også hørt at nattefrosten skulle ophøre i denne uge. Lad os håbe det!
   Mette – jeg vil lige huske at sige omkring “vores yndlingsjeans” fra Kön og Mön: Husk at stryge på bagsiden af nitterne, så de ikke falder så nemt af. Jeg har nemlig tabt et par stykker og spurgte hos Dot hvad man kunne gøre – og det er altså fidusen ;)

   KH A

  • I søde damer:)) jeg må lige slutte mig til yndlingsjeansene:))))) jeg har, selvfølgelig på din opfordring Annette, købt dem. Oh ak hvor jeg elsker dem. De er SÅ lækre. Jeg har dem på på 3. Dag, de må snart være vasketrængende:)))) fnis…
   Dejligt med det råd, der stryges så:)))
   Kh Vicki

  • Velkommen i Kön og Mön klubben :))) Stryg, min pige, stryg! ;))
   KH

 4. Riktigt läckra byxor som jag blev nyfiken på. Hur skulle du säga att storleken är på dem? Kramizar Mags

  • Hej Mags
   De er så lækre, de bukser. Jeg har købt dem i str. medium – og jeg bruger normalt 29 i jeans. Så har du noget at sammeligne med :)
   Kram

 5. Hej

  Tak for rådet. Desværre har mine tabt rigtig mange af dem der sidder på lårene. Øv at jeg ikke vidste det men jeg har jo, typisk mig, købt et par mere fordi jeg er så vild med dem. Må huske atvstryge dem inden de kommer i brug.

  Har slet ikke været i nogen af mine andre alm jeans, siden jeg købte de her, de bedste jeg nogensinde har haft.

  KH
  Mette

  • Ja – jeg har også først lige fundet ud af det. Jeg tror jeg har tabt 5-6 stykker. Man kan heldigvis ikke se det.
   Ejjj, Mette – har du købt et par mere? :)) Ja, det ER typisk dig. Har du hørt de kommer igen til efteråret – vist med noget broderi på. Spændende at se hvordan de ser ud.
   Jeg sidder forøvrigt i mine nu. Jeg var lige ved at prøve noget tøj – og så beholdt jeg dem på fordi der er så lækre :)
   KH

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *