En kommentar

 1. Kære Molly

  Jeg vil gerne takke dig for at vise, at du bærer Birkenstocks. Hvorfor kan du spørge. Jeg elsker Birkenstock. Det er en stor skomærke. Og jeg er fra Birkenstock forum http://192431.homepagemodules.de/ Et forum for Birkenstock fans.

  Birkenstock gør gode sko. Men Birkenstock har en stigmatisering. Det gør sunde sko, ingen mode sko.
  Folk som du viser, at du kan intergrate store mode med Birkenstocks. Du er iført 1 af de bedst sælgende Birkenstock sandaler / flip flops. Den Birkenstock Madrid model, som blev udgivet i 1963. Det var den første Birkenstock sandal. Nu er der mere end 100 farvevariationer i Birkenstock Madrid.

  Jeg kan ikke takke dig nok for at vise verden (eller i det mindste Danmark), som du viste en masse mennesker, som du kan oprette en fashionstyle med Birkenstocks. Off kurset som Birkenstock fans (jeg taler for fællesskabet nu) vi håber, vi kan se mere af dig iført Birkenstocks. Jeg håber, at du kan inspirere en masse mennesker iført Birkenstocks.

  Med venlig hilsen
  Marco

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *