Tapas med bobler

Jeg elsker Tapas og jeg elsker champagne!
Ja – nu ved jeg selvfølgelig ikke om der er nogle bestemte kriterier, der skal opfyldes for at man må kalde ens mad for Tapas – men her i huset kalder vi en omgang “fyld-bordet-med-alt-det-lækre-vi-kan-finde” for Tapas.
Vi fylder små skåle med grøn pesto, oliventapenade, artiskok pesto, forskellige oliven, fetaost, grillede artiskokker, friskpillede jomfruhummerhaler, chorizo, prosciutto osv.
Og så en bunke godt brød til.
Og – selvfølgelig – vores yndlings-tomat-oste-brød (se nr. 2 billede herunder) som kan varieres alt efter hvad man har i køleskabet.
Her har jeg skåret tynde skiver af et mørkt ciabattabrød, smurt basilikum-pesto på, lagt tynde skiver tomat, drysset med Læsø kryddersalt og lagt tynde skiver af frisk parmesan på. 
Sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min. og pyntes med friske basilikumblade. 
Voilà og mums!
Så er der det med Champagne.
Jeg er blevet belært om at man kun må kalde boblevin for Champagne hvis det kommer fra… Champagne.
SÅ – det vi har drukket til her er altså Raimat, som kommer fra Spanien.
Lækker sommeragtig ting som gør mig næsten lykkelig ;)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *