Efterårs-fristelser…

Billede lånt fra 
Når nu der er orkan og regner i stride strømme, så kan man jo lige så godt dyrke indehyggen ;)
Og hvis der er noget jeg kan falde i svime over, så er det Lexingtons superlækre interiør.
Prøv lige at se Home Collection >

Billede lånt fra 
Og så kom jeg lige til at kigge ind på tøjet også…
Ejjj, se lige Lexington Women >


Billede lånt fra 

Og nu sætter jeg mig til bordet hvor der venter en god rød bøf, ovnbagte rodfrugter og en god gammel rødvin ;)
Tak for besøget og rigtig god weekend :)

6 kommentarer

 1. Super lækkert – bliver jo helt søvnig :-)
  Tak for din opbakning på bloggen – det hjælper…..
  Knus og god weekend
  C

 2. Det var da underligt – skrev en kommentar i går aftes og mener da den blev udgivet (var godt nok lavet på den drilske iPad…) Nå – pyt, jeg skriver igen ;o), men ville bare sige, at jeg fik det helt skidt da jeg læste din kommentar på Charottes blog – jeg læser både din og Charlottes blog hver eneste gang der kommer indlæg, og nyder dine smukke billeder og flotte outfits. Men jeg er inde i en turbulent og meget hård periode lige nu, så har ikke altid overskud og tid til at kommentere – men jeg er der altså – hver evig eneste dag ;o)))
  Knus Lone

  • Hej søde Lone
   Jeg er ked af du blev skidt tilpas – sådan var min kommentar ikke ment :) Og jeg ved også at du er én af dem der tit kommenterer :) Tak :)
   Men det ER et faktum at “vi bloggere” mangler feedback på vores store arbejde, som i hvert fald for mit vedkommende, foregår i fritiden. Det er så svært at gætte sig til hvad folk tænker og det er jo også hyggeligt med lidt dialog omkring det man lægger sin sjæl i, ikke?

   Jeg er ked af at høre du er i en svær periode. Jeg håber du har hjælp og støtte omkring dig – og husk nu, der er altid en grund til alting. Det er bare ikke sikkert man får øje på den lige med det samme ;)

   Stort knus
   Annette

   PS. Kan se din første kommentar er røget i spam. Underligt….??

 3. Jeg havde problemer med at få iPad’en til at skrive de rigtige ord der hvor man skal bevise at man ikke er en robot – måske er det det der er gået galt til sidst ;o)

  Ja det er hårdt lige nu, manden har det rigtig dårligt efter sin operation, kommunen har frataget ham hans trivselsbil (eller rettere – der skal betales en horribel afgift på den nu) så det skal vi kæmpe videre med, og så er der problemer med den mellemste af drengene – du ved jo selv hvor hårdt det er, man vil dem jo kun det bedste, han kan bare ikke lige se at det er sådan det hænger sammen… Har gang i en coach jeg håber jeg kan få ham til at tale med – men det har krævet mange dårlige nætter – og vågner hver morgen med sommerfugle i maven og høj puls. Men det ender forhåbentlig godt alt sammen ;o)

  Og jeg fik det altså ikke skidt på den måde – synes bare at det i “tøser” laver er så godt, og så synes jeg det er synd når I ikke føler at det værdsættes – men det gør det ;o))

  Knuser

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *