Undskyld
Jeg er altså bare SÅ begejstret igen!
Denne gang er det de formidable Confidence Jeans der lige er landet.
Jeg har bestilt dem i str. 2 for flere måneder siden hos Lisen.dk – se dem her
– men de er desværre udsolgt lige nu.
Hvis du er vild med dem og finder dem et andet sted, så kan jeg sige at de – modsat hvad jeg ellers har oplevet med Odd Molly’s jeans – er store i størrelsen. Det er faktisk lige før jeg skal have bælte på.
Men, hold nu lige k…, de er flotte!
Og så synes jeg jo at de matcher Sticka Jumper og mine nye Mexicana boots helt perfekt :)
You like too…? 
Nu vil klæde om til ridetøj og nyde det herlige efterårsvejr.
Rigtig god lørdag til dig :)

Odd Molly Confidence jeans og Sticka jumper samt halstørklæde og sleevewarmers fra sidste år  //  Mexicana boots 

Mexica boots

8 kommentarer

 1. Super FEDE billeder som altid :-)
  Hvilken str har du din strik i? Den er rigtigt fin…..
  Knus C

 2. Oj så fine ,jeg venter på mine fra Deepfling. Har også ventet en evighet….men hjelp er de store …er det mye strech ? Kjempefin combo med genseren, den har jeg så da er det bare å vente i spenning på buksene.
  klem Barbro

 3. Wowowow!!! Love it:))))) God helg<3
  klem

 4. Ja havde jeg bare haft råd havde jeg også klikket dem hjem – men der står desværre ikke så mange penge på kontoen til eet par bukser ;o) De er superfede – håber jeg på et tidspunkt er heldig at finde et par bare lidt billigere – men nu ved jeg da at jeg skal have en 2’er ;o)
  Knus Lone

 5. smukt smukt smukt som altid. Elsker dit halstørklæde, og dine sleevewarmers.
  Kh. Maria

 6. Tusind tak for jeres søde kommentarer :))

  Charlotte – strikken har jeg også i str. 2, ellers bliver den så kort, synes jeg :)

  God søndag aften :)

  KH og knus

 7. Du – dette var da lekkert!!
  Sporty og coolt på samme tid:)
  Marit

 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *