Gooood morning!

En lille morgenvandring i solopgangen.
Isnende.
Men smukt!
Dagens ord:
The soul always knows
what to do
to heal itself.
The challenge is to silence 
the mind.
Caroline Myss

Den her sang, gør mig bare så lallende glad og passer liiige til mig i dag ;)
Lyt med og nyd…
Tak for besøget

9 kommentarer

 1. Hej Annette!
  Vil lige spørge dig, om du ved hvordan Prime Boots fra Lisen er i str. Jeg er helt vild efter at få et par Mid. sorte med sølv lynlås bagpå.
  Jeg har et par lange sorte m. sølv lynlås bagpå i str. 39 synes de er lidt store i det. Gider ikke bruge sål elle tykke strømper, ønsker bare de passer med et par tynde strømper. Håber du kan hjælpe.��
  Rigtig dejlig dag til dig !�� Mange hilsner Liselotte

 2. Hej Igen.. glemte lige.. Har de der brune stjernestøvler, du har på i dag i str. 38. De er nemlig store i str. bruger normalt str. 39. ;) knus Lotte

  • Hej Liselotte
   Primeboots svinger lidt i størrelsen. I de lange modeller, går jeg som regel en størrelse ned – og de korte har jeg i normal størrelse.
   Stjernestøvlerne her er fra Sancho – og med dem, er det omvendt for mig. Korte støvler = en størrelse ned. Lange = normal størrelse.
   Nå – men de der Primeboots. Dem, vi har fotograferet på Emilie er normale i størrrelsen (http://lisen.dk/product.asp?product=47244) men jeg tør altså ikke sige det om det andre.
   Prøv at ringe til Githa på 61 86 60 18 mellem kl. 10 og 14. Hun sidder ved lageret og kan prøve og/eller måle for dig :)
   Knus og god dag

 3. Hej! 1000 TAK for svar ;)
  Ja.. det er netop derfor det er så svært.. når de svinger sådan i str. ønsker jo ikke laaange fødder hehe vel. :) Må prøve Githa.. <3 Lotte

 4. Tack för denna fantastiska melodi! Blir alltid lika glad av dina tips på låtar!

 5. Underbar outfit, som alltid! Har själv också samma underbara klänning, som jag älskar, men hittills bara betraktat som en jättefin sommarklänning. Nu ser jag ju förståss att den även är världens vackraste vinterdress! Ska genast dyka in i klädkammaren, plocka fram den och försöka hitta en vacker stickad långkofta att ha till, med dig som inspiration!
  Apropå dagens ord – så fint, så klokt, så sant… Ska använda det som tankestöd under kommande veckor.
  Varm kram
  Mia i Skåne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *