5 kommentarer

 1. Hihi – vores Maine Coon blev også meget desperat da han var yngre :-) vores vinduer i stuen er delt i tre på højden. Hvis det ikke gik hurtigt nok hoppede han op og hang fast med poterne i øverste sprosse mens hele hans ret store krop/mave var mast ind mod vinduet :-))) Et meget sjovt syn vi desværre aldrig har nået at fotografere :-))
  Kh Lone

 2. Lol,hvor er det nogle vidunderlige billeder og hvor ville Universet dog være kedeligt uden Katte!!!
  God Weekend og atter engang tak fordi du forkæler os herude med din skønne blog:)
  Kh Sabine

 3. Åh så skønne billeder – er dyr da ikke bare pragtfulde :-)
  Rigtig god weekend
  Knus C

 4. Hihi… tak for jeres søde kommentarer. Jeg sidder selv og griner når jeg ser på ham. Han kan se virkelig sur ud. Og hans poter siger sådan en lyd, som når man gnider på en ballon, når de kører ned over ruden :))
  Rigtig god weekend til jer :)
  KH og knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *