Det er alligevel de pæneste puder, du har købt i lang tid!

Greengate pude  //  Odd Molly pude og tæppe 
– sådan lød mandens ord, da han kom hjem og kastede et blik på sofaen.
Og jeg giver ham ret.
Jeg er meget meget positivt overrasket.
Uden at være klar over hvad jeg havde forventet, kastede jeg mig over tasterne og bestilte rigeligt.
For tænk, hvis de blev udsolgt for næsen af mig.
Der er jo kun dem, der er.
Der kommer simpelthen ikke flere end dem, der er i forretningerne nu.
Så jeg bestilte 2 tæpper og 4 puder.
I know…
Men det er min egen julegave :)
Og se lige hvor fint den grå pude matcher min yndlingspude fra Greengate.
Og har du set at tæppet kan vendes?
Og er lige så pænt på den anden side…
Jojo – jeg er lidt forelsket.
Det er jeg, altså.
Jeg har bestilt puder og tæppe hjem fra Lisen – se alle smuksakkerne her >
Tak for kigget – nyd aftenen. 
Og go’ weekend!
Godkendt af “lemuren” også… ;)

8 kommentarer

 1. mmm de är verkligen söta… :) Vill ha.
  kramar och trevlig helg

 2. Ser mega hyggeligt ud. Tak for billederne.
  Kh S.Rytter

 3. Underbara bilder.
  De förmedlar en så stark känsla av trygghet, värme och skönhet. Kuddarna och plädarna i sina enkla, mjuka former. Färgerna i sitt rogivande lugn. Din mans uppaskattande ord… Och så din starka, levande kissekatt, med sin vackra och varma päls. Nyfiken med klart fokus i blicken. Här och nu. En så lugn, naturlig och själfull komposition. Så vackert. Så självklart.
  Tack för mycket starkt inlägg – ha en riktigt god helg!
  Kram
  Mia i Skåne

 4. Rigtig fine, og det passer jo super til den du har i forvejen. Herhjemme ville jeg bestemt ikke få ros, min mand ville aldrig forstå at puder og plader kan koste så meget……Og han er ellers ret tålmodig men lige der tror jeg filmen ville knække for ham.
  Men sådan er der jo så meget, jeg ville stadig godt have haft bare en enkelt af de grå puder……

  Har du ikke fået flere tilmeldinger til at vise vinterfavoritterne? Det kunne jo ellers være rigtig sjovt

  Rigtig god lørdag aften
  KH
  Mette

  • Hej Mette
   Det er sjovt… jeg synes faktisk ikke de her puder er specielt dyre i forhold til hvad mange andre puder koster. Se eks. på Lexington og andre designermærker i god kvalitet… Det her er jo også ren lammeuld – og det betyder også lidt for prisen ;) Jeg synes især plaiden er formidabel, når man er en rigtig frossenpind.
   Nå – jo, jeg har jo bare lavet en lille forespørgsel på vinterfavoritter. Men det er som om folk ikke rigtig orker det… Jeg prøver lige at lave et indlæg hvor jeg giver nogle dage til at sende ind, så ser vi hvad der sker :)
   Rigtig god aften.
   KH A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *