6 kommentarer

 1. Åh, så underbart! Så fint och vackert förberett, med mycket kärlek och omsorg om detaljern…
  Ser ut att bli en riktigt varm och härlig fest! Jag älskar också halvtimmen innan alla kommer – allt klart och fixat, redo att köra igång. Ja just det, bara den egna duschen, klänningen och färgen i ansiktet som snabbt ska fixas… Känner riktigt din förväntan och”före-festen-förväntan”! Härligt!!!
  Varm Kram
  Mia i Skåne
  Tack för underbar inspiration!

 2. Hvor er det smukt! Det kan kun blive en god fest ;)
  Bedste hilsner
  Anette

 3. Hvor er det dog et smukt dækket bord – det må jeg bruge som inspiration (ligesom jeg gemt billeder af dit konfirmationsbord – det var også bare så smukt, og jeg synes det er så svært at få et drengebord flot til konfirmation – i hvert fald hvis det skal se anderledes ud)
  Kh Lone ;o)

 4. Det er bare vildt smukt, selv min mand gav mig ret. Er specielt vild med dine grene i loftet, og alle de små lanterner. Min første tanke var, at det var udenfor (det var så lige der blondinen kom op i mig ;-))
  Håber i får en fantastisk aften

 5. Super smukt – varmt og hyggeligt – her kan man da kun føle sig velkommen som gæst.
  Mange knus
  C

 6. TUSIND tak for jeres super søde kommentarer! :)) Det blev en rigtig god og hyggelig fest, der varede det meste af natten.
  Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *