Når jeg er allermest træt og ikke engang kaffe hjælper.
Så går jeg en tur ud i skoven.
Den er jo magisk.
Joooo jo, det er den.
Der helt stille. Og så dufter den godt.
Altid.
Hver dag. Året rundt.
Og i dag var der faktisk så lunt, at jeg sagtens kunne tage jakken af uden at fryse.
Og så blev jeg frisk igen.
Det var bare det, jeg ville sige i dag…
Nåh, jo – jeg har også mit nye Icon smykke på.
Også lidt magisk.
Love it :)

Nyt smykke fra Icon

Tak for besøget :)

6 kommentarer

 1. hejsa :-)
  hvor er det smykke fint:-) er det en glas kugle der er i
  hvor har du mon købt det:-)
  kh vivi kofoed

 2. Hvor er det en fin kjole? Hvad er det for en?
  Vh. Vibeke

 3. Wow, tak for skønne billeder. Søgte herind til trøst efter at have læst firmamelding i morges at Per Hollknekt går af – og det en uge efter Karin chefdesigner solgte halvdelen af sin aktier. Sidder selv her i ‘velbevaret’ oldsag molly kjole og fornemmer at OM eventyr er forbi – for nu hvor chefen er kommet fra Hennes&Mauritz synes jeg man kan se det i kollektionerne – pænt, og nice-to-have men mainstream og uden kant. Udover dine skønne billeder, har du noget fortrøstningsfuldt at sige om OM fremtid uden Per, og formodentlig uden Karin? Jeg føler mig fortabt! Mange hilsner, Sara

  • Hej Sara
   Åhhh – jamen, ja – jeg så godt at Per Hollknekt går af. Men er det nu så skidt? Jeg synes det er helt fint og forståeligt at han har valgt at give det videre til andre dygtige mennesker. Og Karin… tjaa, men der er jo så mange andre der er med til at designe. Jeg tror slet ikke det er så dårligt endda. Alting går jo op og ned – og frem for alt – fremad. Så jeg kan godt forstå de begge mener det måske er nu, hvis de skal videre og/eller prøve noget andet.
   Mht. kollektionerne – Jeg har set alle de flotte styles der kommer – og jeg synes bestemt der er noget at se frem til :) Der er, som ved mange tidligere kollektion, smukke og unikke musthaves. Og selvfølgelig også alle de andre mere “almindelige” styles, som jeg aldrig selv har været særlig vild med. Jeg tror egentlig problemet er at kollektionerne er blevet så store, at de smukke styles næsten drukner. Det er nok én af de ting, jeg ville lave om, hvis det var min virksomhed. Altså droppe nogle af alle basic delene ;)
   Jeg ved ikke andet end at Odd Molly fortsætter, og jeg tror personligt at det bliver rigtig rigtig godt. Så du skal ikke føle dig fortabt :)
   KH Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *