Sneen kom tilbage :)
Ja ja – det er jo de små ting i hverdagen der glæder, ikke?
Jeg kan jo også sagtens elske sne, når jeg nu ikke skal ud og køre.
Luksusdyret her arbejder jo fra hjemmekontoret ;)
Men jeg kunne godt tænke mig en pokkers masse sne helt indtil marts. Og SÅ vil jeg gerne be’ om forår!
Så jeg kan komme til at bruge noget at alt det lækre forårstøj, jeg har ruineret mig selv med at forudbestille.
Jeg har faktisk også et par udsalgskup på vej i posten (hvor bliver han egentlig af, ham i den gule bil?)
Håber jeg har ramt størrelsen rigtig denne gang. Jeg har jo lavet et par sats, som ikke gik så godt.
Jeg har også godter til salg på Trendsales. Der er kun to stykker tilbage – har du set her >
Ellers er der ikke så meget nyt fra det nordlige i dag….

By Birdie tørklæde  //  Odd Molly Uptown Girl blazer og Hodgepodge jumper  //  Kön og Mön jeans  //  Sancho støvler
Og her ligger Kongen af Skovly og nyder gulvvarmen.
Han har været ude… max. 3 minutter i dag :)
Tak for besøget
7 kommentarer

 1. FLOT – er VILD med støvlerne – hvor har du fundet dem?
  Har du stadig Mockup cardigan – er i tvivl OM jeg skal klikke den hjem i str 3 – desværre har Lisen den ikke i min str. Husker den som lille og tæt – hvad siger du eller kommer der måske noget fabulous………som krudtet skal bruges på???
  Knuser C

  • Tak, Charlotte :) Støvlerne er et par år gamle og er købt hos Dot. Jeg mener dog Sancho har lavet en del der ligner. Ja, jeg har Mockup i str. 2. Den er SÅ smuk! Den er ikke stor i størrelsen og der kommer ikke lige noget der ligner. Men der kommer så mange flotte ting. De næste to kollektioner er truly fabulous! Jeg er jo vild med hæklede kjoler og toppe. Og så kommer der en lækker version af den korte jakke, som du har på i dag. Og lange cardigans med bindebånd. Og altså nogle af de smukkeste sommerkjoler jeg har set. Den 4. kollektion har de fedeste mønstrede tunikaer og løse bukser og lækre jersey sager ;)
   Knus

 2. TUSIND TAK søde Annette,
  Vil fluks gå på udsalgs jagt – glæder mig til Ming jakken i en anden farve :-)))
  Knuser fra Ebeltoft
  Charlotte

 3. Superflot sæt idag, har selv et par lange sorte Sancho som jeg er vild med.

  Sne er herligt, men ikke når man som vi skal mega tidligt op og afsted til København. Godtnok med toget men spørgsmålet er om vinklen komme de 5 km derind til stationen, hvis det bliver så slemt som lovet. Pt sner og stormer det vildt så jeg er godtnok lidt stresset.

  Glæder mig til at se jers udsalgskup, har selv en del jeg skal have vist, det må blive i næste uge.

  Rigtig god weekend

  Kh
  Mette

 4. Har sagt det før og siger det gerne igen ;-) Er VILD med “Kongen af Skovly” han er bare for skøn ;-)))

  Knus Lone

  • Haha… tak, Lone :) Han er altså også bare så sjov, ja og sød… og meget sin egen. Og i dag er han faktisk ikke så praktisk. Der kan sidde vildt meget sne i sådan en pels. Og han skal jo ud og tisse en gang imellem ;)
   Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *