OddMolly-City-campers-dress

 

Den er selvfølgelig fra Odd Molly og det er mange måneder siden jeg så den første gang. Det var “love at first sight”. Det var en varm augustdag i Odd Molly’s butik i Sværtegade. Vi skulle købe ind til Lisen.dk. Og jeg skulle fotografere smukke Julie. Da hun tog City Campers kjolen på, var min første tanke: “Hvor mange farver kommer den i – og er det ok at have samme kjole på hver dag hele sommeren?”. Nu har jeg bestilt den grå og den sorte. Og så må vi se hvad der sker. Jeg kan selvfølgelig heller ikke vente til sommer med at bruge den. Og jeg er jo faktisk også af den overbevisning, at det er decideret synd for en kjole kun at blive brugt i en ret kort periode. Det er jo Danmark. For pokker. Så nu fantaserer jeg om hvor fed den vil være med en kort skindjakke og et par rå støvler. Så snart den lander! Kan du ikke lige forestille dig det?

Kjolen kan forudbestilles her >
Og jakken, jeg fantaserer om er fra Selected Femme og kan købes her > De fede Primeboots her > og Icon halskæden her >

Tak for besøget :)

PS. Huske at tilmelde dig bloggen foroven til højre, hvis du vil blive ved med at følge med  ;)

 

 

2 kommentarer

 1. Kjolen er kjempe lekker, vet du hvordan den er i str ?
  Den må jeg bare ha ….i hverfall 1 stk :-)

  • Hej Barbro
   Jeg har kun set “sample” modellen og den var rimelig stor i størrelsen. (Det er jo altid en str. 1) Jeg ved ikke hvordan den endelige model bliver, desværre ;)
   KH A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *