Odd1

I dag har jeg modtaget en megakasse fra Lisen.dk. Den er fyldt med smukke Molly’er (whoop whoop) :)
Den første, jeg prøvede, var den underskønne Southfork Jacket, som jeg har ventet på siden jeg så den på messen i august sidste år. Den er kort. Og muligvis også lidt for tætsiddende. Jeg har prøvet den i str. 1 – men idet mit kamera har nægtet yderligere samarbejde i dag, så får du den først at se en anden dag ;)
Dernæst har jeg prøvet den formidable Runaway zip cardigan i str. 1. Det er den på billedet herover. Jeg elsker den. Den sidder sikkert som den skal – meeeen ønsker mig måske egentlig en str. 2 fordi jeg gerne vil have den til at sidde som den her. Så har jeg prøvet de multo multo fede Southfork pants, som jeg har valgt i størrelse 2 fordi jeg vil have dem til at sidde helt løst. Se dem på billedet herunder. De er meget brede i taljen og skal snøres ind og have lidt hængerøv. Vildt behagelige! Mums :)
Ja – og så var der altså ikke mere kamera for i dag.
Men jeg kan fortælle at der i kassen også var de fede Wallpaper pants, som jeg passer i str. 1. Der var Gofigure jeans, som jeg ikke kunne spænde i str. 2. De er altså åbenbart vildt små. De ualmindeligs smukke Figurego jeans i str. 2, som var meget for store og hellange (tak, mor og far – for de korte ben). Og ja… det var vist det.

Jeg vender tilbage med flere prøvninger når kameraet er på banen igen. Eller måske er det nu, jeg skal se på et nyt…? ;)

Håber meget du har lyst til at tilmelde dig som fast læser her på den nye blog. Enten via mailindtastning heroppe til højre eller via bloglovin.
Og TAK til dig der allerede har tilmeldt dig :)

Odd2

Odd2b

Tak for besøget :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *