Papaya

 

Kære læser
NU er jeg endelig helt færdig med alt flytteriet. Bloggen ligger hvor den skal – nemlig på mit helt eget domæne: inspire-me-today.dk
Det skulle gerne være nemmere at huske, hvis du vil taste det når du kommer på besøg, og så føles det mere “rigtigt” for mig. Selvom jeg elsker Odd Molly højt, så skriver jeg trods alt også om andre ting ;)

Hvis du er glad for at læse med her, håber meget du har lyst til at tilmelde dig som fast læser. Det kan du gøre enten ved at taste din mail ind i spalten foroven til højre – eller via bloglovin. Og hermed STORT UNDSKYLD til dig, der allerede HAR tilmeldt dig bloglovin – jeg må be’ dig om at gøre det igen. Man kunne åbenbart ikke bare ændre tilmeldingen fra bloggen derinde.

Jeg bliver nok aldrig helt færdig med “byggeriet” herinde, men jeg forsøger fortsat at finde en smart måde at få en pendant til min gode gamle BLOGROLL installeret igen – OG en enklere tilmelding for dig, der ikke har lyst til at smide din mailadresse.
Er der noget du er i tvivl om, så skriv endelig en kommentar her (du kommenterer i den lille grå taleboble til højre for “Pin it” knappen under indlægget)  – eller send mig en mail på min nye (lettere) mail: annette@inspire-me-today.dk

TUSIND TAK til dig der allerede har tilmeldt dig – du er med til at motivere mig og give mig mod på at bruge mange flere timer af min sparsomme fritid fremover ;)

Jeg har ikke nået at tage billeder af dagens outfit i dag, så du får en drømmecollage i stedet for ;) Det hele er igen startet med en lækker Odd Molly (der er på vej til mig fra USA), der har sat gang i papaya-drømmeriet. Er det ikke bare den lækreste farve?

Her få du links til drømmerierne: Odd Molly Como tank  /  H&M cardigan  /  Stylebutler silkebukser  /  Becksöndergaard tørklæde  / Billi Bi støvler

Tak for besøget :)

 

 

 

4 kommentarer

  1. Hi Anette – I am loving the new blog, the only problem is that is does not translate linto English ike the old one did through google translate. Is it possible to add a ‘translation button’ somewhere on the new website – I have no idea what you are saying now but the photos are lovely! Louise x

  2. Hi Louise :) Thank you for your comment. Yes – that’s also one of the things I’m trying to add. But this system is so much different compared to the “old blog”, so for me it’s hard to find the things I want. Until then you have to copy my words into http://translate.google.com/ ;)
    Annette

  3. LÆKKER farve… Minder om koral… Har lige modtaget koral/papaya Palladiums med posten:-)) Wehee de er fiine. Annette, hvor lykedes det dig at opstøve toppen? Jeg undrer mig over at de ikke har den på Odd Mollys side i nogen af farverne, og den som jeg har bestilt fra lisen er vist i restordre. Det må være en eftertragtet een;-) Kh Vicki

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *