Odd Molly Magasin Spring/Summer 2014

OM1

Har du set Odd Molly Spring/Summer 14 magasinet fra Lisen? Der er en lille forsmag med på den sidste store kollektion for dette forår/sommer. Det er virkelig én af de bedste kollektion, jeg har set længe – og jeg har problemer med at vælge (læs: vælge fra). Joooo jo, det giver jo selvfølgelig sig selv idet jeg ikke har et pengetræ i min skov. Men der er virkelig mange fine ting. Det kan også godt være at jeg er ved at være lidt prisblind – men jeg synes faktisk de nye styles der er lavet i modal istedet for silke, ikke er så dyre igen. Eller de styles der er lavet i viscose. De krøller godtnok lidt – men det gør silke jo egentlig også.

Her får du nogle af mine favoritter og personlige yndlingsbilleder fra magasinet.

OM4 OM3 OM2OM5

Den her lækre jumper må vi nøjes med at drømme om. Den gik desværre ikke i produktion – ligesom den korte hæklede top, der også er med på en del af billederne.

Herunder kan du se magasinet. Du kan bladre direkte i det her – men du kan også klikke midt på billedet og få det op på skærmen i fuld størrelse. Enjoy ;)

 

Tak for besøget :)

3 kommentarer

 1. Kære Annette,
  Hvor er du bare DYGTIG – det er SÅ flot – det nye katalog. Jeg har lige modtaget godter fra Lisen – desværres var der ikke mange af de valgte styles som sad pænt på mig ØV ØV De hvide jeans kunne jeg slet ikke få på (str 3 som jeg plejer) hmmmm. Nå men der kommer jo heldigvis MERE :-)
  Knus fra Ebeltoft
  Charlotte

  • Kære Charlotte :)
   Åhhh – tak for dine søde ord! :) Ja, jeg har altså også lidt problemer med størrelserne denne gang. Synes mange styles er meget små??
   Jeg holder øje med dig. Har du modtaget den megalækre cardigan?
   Knus :)

 2. Ja – jeg har modtaget den super fine cardigan og glæder mig til en af dagene at vise den frem – den er SÅ FED :-)
  Der er også en UpTown Girl jakke på vej…….:-)
  Knuser C

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *