Sat3

– det var de første ord der faldt mig ind, da jeg kiggede mig i spejlet med boots, jeansjakke og de nye, overfede “hippie-møder-blomsterbørn” Wallpaper pants fra Odd Molly. Det er lige præcis den slags bukser, man skal passe på ikke får et pyjamas look – men til gengæld nemt kan sammensættes med det meste.

Jeg har en weekend helt for mig selv! Der er næsten forår, jeg løber ud og ind, planter om, fotograferer, laver granola (opskrift følger) – og kan slet ikke finde ud af at prioritere min to-do-liste, som i weekendens anledning er omdøbt til to-do-what-i-love-liste ;) Og NU kaster jeg mig så over lærreder og pensler. Jeg har nogle katte-idéer der skal ud.

Sat4Sat2Sat1

Det har jeg på: Odd Molly Gofigure jacket og Wallpaper pant / Sancho boots / Icon kæder

Tak for besøget

3 kommentarer

 1. Superfint sæt, men du har helt ret, der kan meget nemt gå “pyjamas” i den, hvis ikke man sætter det rette tilbehør til. JEg har selv bestilt dem og er noget spændt på om det går i min str….Men nu skal det prøves, de ville jo også være lækre at have med på ferie tænker jeg, men jeg er nok ikke så meget til den slags løse bukser til hverdag. Vi ser hvad der sker, måske er de bare helt perfekte, det skal ihverttilfælde prøves, for jeg elsker det flotte print.
  Skøn ser du som altid ud, håber du nyder din helt egen weekend
  KH
  Mette

  • Tak, Mette :) Du kan godt glæde dig til bukserne. De er helt fantastisk lækre at have på. Og ja, mønstret er SÅ smukt :) Helt perfekte til ferie.
   Rigtig god søndag herfra :)
   KH A

 2. Maria Fransson

  Superfina byxor och fin kombination med fersken!
  Kram Maria

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *