Solregn, luxustræt, nye jeans og loafers

Solregn4

Det bedste vejr der findes, er solregn. Lyset, dråberne, den mørke himmel og duften. Åhhh, duften af forårsregn… Og så orker jeg egentlig ikke rigtig at skrive mere… jeg er bare luxustræt i dag. Jeg har været ude og ride i 3 timer. Hold nu lige op, hvor bliver man træt bagefter. Sådan rigtig dejlig splatte ud træt. Hvor man bare har lyst til at smide sig i sofaen med en bog (som man desværre er kommet til at låne ud til manden. Og som han ikke slipper fordi den er møg-god. Altså Svalens Graf af Sissel Jo Gazan) Og drikke the (host host – fordi manden (igen manden) har smittet mig). Sikke en gang ynk – sooorry ;)
I dag vil jeg vise dig mine nye loafers, som jeg købte godt nedsat. Jeg ved ikke hvad der er med dem – jeg synes bare de er så fine! Til info – så er de almindelig i størrelsen. En anelse smalle i pasformen. Men når min hobbit-fødder kan være i dem, så er det ikke helt galt ;) Jeg vil også vise dig et par superfede, helt nye lyse jeans fra Denim Hunter. Hvis du kender/har de andre jeans jeg har (dem med nitterne) – og mangler et par nye, så vil du elske de her. De sidder lidt mere til og er mindst lige så behagelige. Lyse, lækre og med en lille smule slid. Love!

Solregn2Solregn3Solregn1

Det har jeg på: Odd Molly Uptown girl blazer og Manbait tunika / Denim Hunter jeans / Icon kæde /
By Birdie ring / Stylesnob Luna loafers

Tak for besøget

 

 

7 kommentarer

 1. Hei. Synes du er så flott i din blazer. Er på utkikk etter en i str 2, men finner kun i str 1 og 3.
  Tror du at du også kunne hatt str 1 i denne blazer? Skoa var og superflotte. Var desse normale i str.
  Mvh eva

  • Tak, Eva :)
   Jeg kunne muligvis godt have blazeren i str. 1 – men jeg tror den ville blive lidt for kort på ærmerne (hvad jeg ikke kan fordrage ;) – og måske også lidt tæt over skuldrene. Det er svært at sige når jeg aldrig har prøvet str. 1. Skoene er normale i størrelsen. Lidt smalle. Men fine :)

 2. Hei, noen som vet hvor den kan kjøpes?

  Mvh Merete

 3. Hei, Jeg mener blazeren:)

 4. Takk:)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *