Dagens bukser med de fedeste bling bling lommer

Grey3

Jeg elsker bukser med baglommer. Og jeg er altså ligeglad med at min bagdel bliver endnu bredere af dem. Baglommer med klap og knap – og meget gerne pynt – er min favorit. Her prøver jeg et par rigtig rå af slagsen. De er fra Copenhagen Luxe og har en fed vasket overflade. Og… ja, så altså de her lommer, som jeg er helt vild med.
De er super behagelige og jeg er generelt ret begejstret! Jeg har dem i str. 29 og ved altså endnu ikke om de giver sig, men kan lide som de sidder. Ikke for stramt og ikke for løst. Forestiller mig de også er perfekte når der bliver lidt varmere… foldet lidt op og så med sandaler og en ribbet tanktop ;)

Grey1

Det har jeg på: Odd Molly Rock-a-fellow slip top og Southfork jacket / Copenhagen Luxe bukser

Tak for besøget

 

5 kommentarer

 1. Hej søde Anette:-)) Er det modellen fra i år? For jeg kan ikke se dem på Dots side, og jeg selv har kun kunnet finde dem i str. S/M/L/XL iår, og det er da helt forvirrende:-))) Kan bedre forholde mig til tallene:-) fnis. SKØNT match..KH Vicki

 2. Mia Persson

  En så fantastiskt fin outfit! Underbara färger, material och strukturer, kombinerade med din alltid lika utsökta och stilsäkra känsla…. Urläckert!
  Jag älskar också byxor med bakfickor, mitt favoritmärke just nu är danska “Mos Mosh” Dom sitter också jätteskönt, finns i snygga och coola färgtvättar med lite stretch i materialet och har ofta bling-bling detaljer på fickorna fram eller bak. Liknar faktiskt dem du visar här ganska mycket! Har hittat några olika modeller som jag stortrivs med och, precis som du, gärna bär lagom skönt stora. Att klä “upp eller ner” beroende på årstid och vad man sätter till… ;)
  Ska hålla utkik efter detta märke med i fortsättningen – Stort Tack för tipset och – som alltid – fin inspiration!
  Ha en fortsatt riktigt skön vecka!
  Kram
  Mia i Skåne

 3. Fede bukser – dem kunne jeg godt bruge ;o)
  Kh Lone ;o)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *