OMG_dress3

Den kom lige med posten og overrulede alle mine jeg-viser-dig-lige-mine-nye-fede-jeans-planer.
For den er virkelig “Oh My God” – den her kjole, der altså hedder OMG Dress. Hold nu k… hvor jeg synes den er lækker! Den er fra Odd Molly’s 3. forårskollektion – og for at være helt ærlig, så havde jeg faktisk glemt jeg havde bestilt den (ej, det skrev jeg ikke, det dér). Så, jo – det var en ret positiv overraskelse at pakke den ud. Og den er simpelthen så skøn at jeg viser den kun i selskab med en engel ;)

Det var alt fra Nordjylland på denne perfekte forårsdag, hvor alt er foregået i slow motion. Og en teenager måtte bestikkes til at støvsuge fordi hende hér (igen) har diskusprolaps i nakken og manden laver nye højbede til køkkenhave (som jeg er ret begejstret for og har meget meget store forventninger til ;)

OMG_dress2OMG_dress1

Det har jeg på: Odd Molly OMG Dress (fås også her)/ By Birdie Angel smykke

Tak for besøget

 

2 kommentarer

  1. Nydelig kjole! Ellers er jeg helt forelsket i den hvite crocket ming jakken fr OM. Kan jeg spørre om hvilken størrelse du har den i? Skulle du bestemme deg for å selge den, så har du en kjøper!

    • Tak, Camilla :)
      Crochet Ming er en fantastisk jakke. Jeg har den i str. 1. Jeg forventer ikke at sælger – men skal prøve at huske dig hvis jeg ombestemmer mig ;)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *