Yolo4

Jeg kan slet ikke styre min begejstring. Sidder næsten og klapper. Arrr – okay… :) Men jeg er altså ret vild med den her kjole. Eller tunika, som jeg faktisk nok vil kalde den. Yolo Dress, hedder den – og jeg har klikket den hjem i str. 2 fra Lisen (surpriiiice ;) GODT der ikke kommer flere spring/summer kollektioner fra Odd Molly…. sagde jeg lige det?…for hold your horses – det gør der da også…! Der kommer jo en Express kjole-kollektion lige om lidt! Nej nej nej – jeg og skal bare ikke købe mere.
Nå – men tilbage til den her Yolo. Den er godtnok bare go’. Lige nøjagtig sådan en sag jeg føler mig helt vildt godt tilpas i. Og så gør det jo ikke noget den er gudesmuk, vel?

Nu vil jeg lige ud og nyde resten af denne overmåde fantastisk forårsdag. Take care :)

Dagens ord:

Beauty
attracts the eye
but
personality
captures the heart

Yolo2Yolo1Yolo3Flower

Det har jeg på:
Odd Molly Yolo Dress, Rethinker tank og Merino leggings
Vagabond wedges

Tak for besøget

 

 

4 kommentarer

 1. Japp den är supersnygg!
  kram och ha en go fredag

 2. Så snygg……oj kommer det mera……hur ska jag klara det!?
  Kram Titti

 3. Beatrice

  Hur upplever du storleken på Yolo dress,
  behöver man gå upp i storleken?

  Kram Beatrice

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *