Thursday1

Jeg ELSKER torsdage! De er næsten bedre end fredage. Og så er det lige gået op for mig at der er Påske om en uge. Hvordan skete det lige? Har vi virkelig allerede brugt så meget af 2014? Ikke at jeg skal klage. Og jeg tror næsten jeg nyder mere end teenagerne at de har ferie. Det er så befriende ikke at skulle stå og hive i dem kl. syv om morgenen. Og de skal heldigvis være hos mig hele næste uge – hehe… De ved ikke hvad der venter dem. Jeg kan godt finde på at gå i Påske-mode. Sådan noget med at lave pynte-æg og alt det dér… Og alle skal deltage ;)

I dag har jeg nogle af mine favoritter på (til dig, der gerne vil vide dét ;). Hvis du er på jagt efter gode jeans – så køb dem her. Du ved jeg er top-kræsen når det kommer til jeans. Men de her. DE er go’e! Og så selvfølgelig Southfork Jacket. Det er én af den slags jakker der bare passer til alt hvad jeg har. Næsten. Og faktisk også er ret go’ til noget med mere farve. Især rosa og coral er superlækre til den. Mine Mexicana. De dyreste støvler jeg nogensinde har købt. Alle pengene værd. De bliver brugt til alt. Og jeg kan gå til verdens ende i dem. Icon behøver jeg vist ikke at bifalde. Det har jeg efterhånden gjort i nogle år nu. Jeg har så mange kæder, at jeg er begyndt at sælge lidt af dem. Men de er smukke hver og en. Og så sætter de prikken over ethvert outfit.

Thursday2

Det har jeg på:
Odd Molly Southfork Jacket og Malin top
Mos Mosh jeans / Icon kæder / By Birdie ring
Mexicana støvler

Tak for besøget

 

 

2 kommentarer

  1. Super FEDT sæt Annette :-)
    Skønt med Påske lige om hjørnet – båden er kommet i vandet idag wiiiiiiiii.
    Knus C

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *