Grønt3

Der plantes porrer på livet løs. Og der er sat salat, persille, purløg, jordbær og en masse andre meget små og grønne lækkerier. Manden er gået fuldstændig i selvsving. Det hele er sat i nøje udmålte og velplacerede højbede. “Jooo, forstår du… jorden bliver jo meget hurtigere varm i sådan nogle bede. Og så får man hurtigere og bedre grøntsager”. Jep. Super så :) Det ser i hvert fald flot og tjekket ud. Og så har det taget ufattelig lang tid. Jeg er fuld af beundring for sådan en planlægning og udmåling og overvejelser omkring rette jordblanding. Virkelig. Jeg har slet ikke turdet at blande mig. Har kun liiiige ytret et par små ønsker om en bestemt salat-type (Romaine) og en enkelt krydderurt (dild), som jeg mener er et must i en køkkenhave. Jeg tror det er en mande-ting, det dér. Sådan noget med at gøre tingene helt korrekt. Og nøjjj, hvor er jeg glad for han gider. High five, thumbs up, klap på skulderen og en lille forårssang herfra :)

Grønt1Grønt6Grønt2

Køkkenhaven er anlagt lige ved siden af hestestalden til stor fornøjelse for verdens nysgerrigste hest ;)

Grønt5
Grønt4

Marokkansk Mynte til mig og mine Mojitos. Man planter den i en krukke for at den ikke skal brede sig for meget. Jamen, hvordan kan noget så godt brede sig for meget? Altså… mere Mynte = flere drinks… n’es pas?

Grønt7

Tak for besøget

 

5 kommentarer

 1. Sikke et fedt projekt – og ja. sjovt at mænd kan gå op i sådanne detaljer – når vi snakker højbed ;o)))
  Og læste om Magnus – det gør mig ondt på jeres vegne – livet har mange op og nedture, og nogle gange synes man at nedturene rammer de samme – ikke? Håber at det hen ad vejen vil løse sig for jer, det er jo ikke noget der sker natten over. Og Magnus kan prise sig lykkelig for den mor han har, jeg er sikker på at du (som mig) vil gøre ALT hvad der står i din magt for at han får det bedre.
  Knus og tanker

  PS: Min mellemste er ved at være på ret kurs nu efter et rædselsfuldt efterår/vinter. Han er blevet optaget på GameIT i Grenå og skal flytte dertil til august, og hans liv er ved at tage form igen. Nu mangler han bare et job, lige nu har han det dårligt over de penge han skal tjene for at have råd til at gå på skolen. Synd at økonomi skal fylde så meget hos en snart-18-årig, men det er ikke så vilde beløb som han selv gør det til – ellers må vi sælge ud af et eller andet for at hjælpe ;o)

  • Hej Lone
   Tak. Jeg er sikker på det nok skal gå godt med Magnus. Du ved, jeg ER jo optimist ;)
   Jeg er glad for at at høre om din mellemste. Det lyder som at vildt spændende sted han skal starte. Det vil jeg gerne høre om – hvordan det kommer til at gå…? :)
   KH A

   • Det skal jeg nok fortælle dig om når han får startet. Det er HHX med spil som speciale, de skal bo 2 og 2 på kollegiet, og i prisen er inkluderet 3 studierejser i løbet af de 3 år (Kbh det første år, Holland det næste år, og 4 uger i Seattle på 3. år). De får en “gamer-bærbar” der vist er rimelig heftig – så han har faktisk allerede nu givet sin lillebror hans MacBook Pro (synes det var synd at han skulle spille MindCraft på en gammel slæbbar, der intet kunne ;o). Så han glæder sig – selvom det nok bliver hårdt for ham når han ikke har gået i skole i et år, men det skal nok komme ;o)

 2. Hvor ser det dejligt og begyndende frodigt ud! Den marrokanske mynte ser desuden rigtig interessant ud- især når man tænker på den i en herlig mojito :)
  Det er dejligt i denne årstid at se alting spire og gro, og det er skønt at følge med i udviklingen både i køkkenhave, bede og i resten af naturen.
  Det giver sådan en god energi ;)
  Kh. Anette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *