5preview3

Jeg må indrømme at jeg er lidt vild med 5Preview’s underspillede og afslappede udtryk. Det er så nemt at bruge og super behageligt at have på. Og jeg kan mærke at jeg kommer til fylde lidt mere af det i klædeskabet fremover ;)
Her har jeg kombineret t-shirten helt enkelt med en silkekjole fra Odd Molly og støvler fra Sancho. Da vejret åbenbart har ombestemt sig mht. sommertemperaturer, så må man altså have de tykke strømpebukser på.

Jeg har forøvrigt ryddet lidt mere op og har sat nye varer på shoppen – se her >

5preview2

5preview1

5preview4

Det har jeg på i dag:
5Preview oversize t-shirt / Odd Molly Coquette slip dress / Icon smykke / Mulberry taske / Sancho boots

Tak for besøget

4 kommentarer

 1. Gitte Blaase

  Ih ja den ser dejlig afslappet ud:-) Har godt hørt om mærket, men har aldrig haft det.. Hvad str har du taget den i, for kender ikke lige deres størrelser. Har tjekket siden ud du linker til men synes ikke lige jeg kan finde den du har på..
  kh GItte

  • Hej Gitte
   Jeg har taget str. small i denne her. Jeg kender heller ikke rigtig størrelserne, men satsede bare. Den jeg har på, har jeg købt hos en forretning, der desværre har lukket – det er derfor jeg henviser til 5Previews egen shop. Jeg har set den der – men tror desværre at lige præcis den jeg har på, er udsolgt.
   KH Annette

 2. En outfit helt i min smak, t-shirten är ursnygg. Kramisar Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *