Konf1

Så er den yngste konfirmeret. Jeg tror det var den korteste dag i mit liv. Hvordan kan det være at sådan en hyggelig familiefest altid går så hurtigt? Jeg glemte helt at fotografere alt det lækre mad og det blev næsten aften inden vi fik desserten på bordet (som jeg så kom i tanker om at forevige ;)
Gæsterne myldrede rundt ude og inde. Der blev spillet fodbold, hoppet på trampolin, spillet bordtennis, redet på heste og vandret ture i skoven. Og spist. Selvfølgelig. Rigtig rigtig meget. Og skålet og sunget og alt det der hører en god konfirmation til.
Her får du lidt af billederne fra dagen. (Kan selvfølgelig ikke vise alle gæsterne her da det ikke er alle der har lyst til at dukke op på Google ;)
Synes du ikke det er nogle fine blomster vi har på bordet? De hedder Blåvinge og det er min søde veninde der har opstøvet dem. Jeg er helt vild med dem og håber meget de overlever en sommer på terrassen.

Jeg er fuldstændig brugt op – og nu skal vi bare spise lidt rester, forberede blå mandag og eller flade helt ud resten af dagen.

Konf13

Konf7

Konf8

Konf14

Konf10

Konf11

Konf3

Konf2

Konf12

Konf9

Konf5

Konf4

Konf6

Det havde jeg på:
Odd Molly OMG Dress og Mockup Blazer / Vagabond wedges
smykker fra Birgitte Munch og By Birdie

Tak for besøget

 

9 kommentarer

 1. herteline

  Kære Annette,
  Tillykke med sønnen – og tak for de skønne billeder. Mums, det ser lækkert ud

 2. Kære Annette,
  Sikke smukke billeder – lyder til I har haft en dejlig dag.
  Smukt bord – fantastisk outfit og hvor ser maden MUMS ud……
  Knus C

 3. hejsa :-) stort tillykke med sønnen
  det ser ud til i har haft en fantastisk dag
  tak for de skønne billeder du deler med os heldige læsere
  knus fra vivi

 4. Helt vildt fantastisk, har gået og glædet mig til at se resultatet af din borddækning, og forventningerne er altid høje, når det er noget du laver. Og jeg kan ikke sige andet end at det lever helt op til mine forventninger. Gennemført og elegant. Vi skal selv holde konfirmation om fjorten dage, og har i den forbindelse ladet mig kraftigt inspirere af din tidligere konfirmations borddækning. Trist du ikke også har en pige, kunne godt tænke mig at have set dit bud på bordækning i den situation ;-)
  Håber alt er gået godt, og at I har haft en fantastisk dag.

 5. Godaften

  Stort tillykke, det ser ud somom i havde en dejlig dag. Flotte rammer og lækker mad, sej konfirmand og fantastisk bordpynt. Hvor må det være dejligt at have plads til at holde sådan en fest derhjemme. Skønt når det hele går op i en højere enhed.

  Kh
  Mette

 6. Superflot opdækning – igen ;o)) Og tillykke med ham
  Knus Lone

 7. TAK for jeres søde kommentarer :)) Dejligt at høre i også kan li’ bordpynten ;)
  Knus og KH

 8. Kristina Jensen

  Hej!
  Jeg er ved at forberede min søns konfirmation, som vi forhåbentlig får lov til at holde. Jeg kan se at det efterhånden er nogle år siden, at din søn blev konfirmeret. Men syn’s det er et mega flot bord, du har lavet. Jeg leder efter de lys du har på bordet, hvad er det for nogle farve, Og hvor høje er lysene?
  Mvh. Kristina

  • Hej Kristina
   Tak for din besked :)
   Jeg kan desværre ikke rigtig hjælpe, da det er så mange år siden. Lysene er købt hist og her over en længere periode. Vi gik efter blå og grå.
   Held og lykke med konfirmationen.
   KH Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *