Odd Molly Yolt Sleeveless Dress

OddMollykjoleSofieSchnoorsandaler1

Jeg sidder lige så stille og nyder lyden af regnen mod skråvinduerne og den fantastisk duft, der sniger sig ind. Hvis der er noget jeg elsker, så er det forårsregn. Og hvilken kontrast til eftermiddagens magiske lys.
Jeg har haft en heftig weekend og er helt mast. Troede ikke det ville være så udmattende at deltage i- og fotografere konfirmationer og konfirmander. To styks – en pige og en dreng. Stadig nynnende melodien om de smukke unge mennesker, der “pludselig er stukket af som legesyge sommerfugle på den allerførste sommerdag”. Efterfulgt af Linedansersangen… “Kære linedanser, udspændt ligger foran dig selve livet du fik givet, gå nu kun din vej.”  
Er jeg den eneste der synes de er nogle fantastisk smukke ord?

I dag har jeg prøvet den lækre bomuldskjole, Yolt Dress fra Odd Molly’s 4. Spring/Summer kollektion. Den er lige nøjagtig så lækker, som jeg havde forestillet mig. Især er jeg vild med halsudskæringen med slids og de smukke blonder forneden, som godtnok er brede, men lige tilpas kantede til ikke at være nuttede. Jeg prøver str. 1 og den er rummelig i størrelsen. Jeg har en ganske almindelig Rosemunde kjole/lang top under i lysegrå for at give lidt kontrast. Og selvfølgelig mine nye favoritsandaler ;)

 

OddMollykjoleSofieSchnoorsandaler2

OddMollykjoleSofieSchnoorsandaler3

Puden

Det har jeg på:
Odd Molly Yolt Sleeveless Dress og solbriller / Icon kæde / Sofie Schnoor sandaler

 ♥

Tak for besøget

Husk at du indtil midnat kan spare 20% på ALLE nye forårsvarer hos Gottohaveit.dk
med min rabatkode: 20%ANNETTE
Læs mere her >

 ♥  ♥  ♥

2 kommentarer

  1. Maria Fransson

    Tack för att du visade den här klänningen! Den var väldigt fin på dig!
    Kram Maria

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *