Skagen_

Har du nogensinde smagt Gâteau Marcel? Chokoladekagen fra Himlen, kreeret af Michel Michaud… ubeskrivelig fantastisk! Efter en slentretur gennem Skagen. En tur langs havnen – allerede indtaget af turister. Gennem gågaden – med næsten alle forretninger sæsonåbent. Og videre til Gammel Skagen og Ruths Hotel. Lige her får man den dér kage. Som sammen med en lille Macchiato får sådan en Grundlovs-eftermiddag til at gå op i en højere enhed.
På stenstranden ved solnedgangskiosken samlede vi de smukkeste strandsten mens jeg gik helt i koma over de gamle havslidte egestolper mellem stendigerne.
Fuldstændig fyldt op med energi (og nu også champagne, fordi vi fejrer sommeren og syntes det passede til torsk med asparges) vil jeg nu nyde den smalle stribe af solnedgang mellem skyer, der har verdens flotteste mørkeblå farve.
Lettere beruset? Hvem?… mig? Arrrrr ;)

Skagen10

Skagen7

Skagen1

Skagen6

Skagen2

Skagen5

Skagen4

Skagen8

Skagen3

Det har jeg på:
Odd Molly Chiffon Dress, Painkiller long coat og solbriller / Birkenstock slippers / Icon smykke

Tak for besøget

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *