YellowFerry5

Hun er fuldstændig fantastisk. Hun hedder Helga. Og hun er fra Yellow Ferry. En guddommelig håndhæklet lækkerhed. Intet mindre. Jeg er simpelthen bare flyttet ind i den kjole og flytter ikke ud før sommeren er slut. Arrr – ok – jeg har altså nogle andre ting, jeg også skal bruge. Men altså. En klar favorit. Og så er der foer i. Det kunne nogen, der begynder med O godt lære lidt af ;)  Jeg har klikket Helga hjem i str. small fra dejlige svenske Yellow Ferry. Se den her >

Se også andre i den skønne kjole – og tip til hvordan du ændrer på kjolen ved at flytte bindebåndet fra taljen op til udskæringen. Her besøger du Yellow Ferry’s Facebookside >

Og så må du godt spørge hvorfor jeg er ligner en flækket træsko på det sidste billede… Lige nøjagtig dér fik jeg øje på at skovkatten strintede på mandens ben, mens han gjorde sit bedste for at følge mine komandoer med kameraet. Han blev næsten ikke sur ;)

YellowFerry6

YellowFerry2

YellowFerry7

YellowFerry1

Det har jeg på:
Yellow Ferry Helga kjole >  Icon kæder >  LaidbackLondon slippers >

Tak for besøget og happy weekend ;)

 

 

 

6 kommentarer

 1. Gitte Blaase

  Ja den er godt nok smuk hva:-) Og så er det vel i svenske kr? Så er det jo ikke fordi det er så galt.
  God weekend..
  kh Gitte

 2. Lone Skjoett

  Ja, den er godt nok en rigtig lækker sag, og sikke en rabat de køre med, det kan man da kalde udsalg. Hvordan er den i størrelsen. Er lidt i tvivl om jeg skal ha’ en m eller L bruger str. 40.
  Vh. Lone

  • Hej Lone. Ja – det er en super god rabat. Kjolen er forholdsvis stor i størrelsen. Og den skal sidde løst. Jeg tror ikke du skal tage større end str. M. :)
   KH A

 3. Supersmuk kjole – bre jeg var millionær ;o) Hold fast hvor ville jeg gerne have set katten strinte på din mand – hihihi ;o)))
  Knus Lone

  • Hej Lone B :) Ja, den er virkelig smuk. Hihi – det var så sjovt. Vi troede først at han bare gik og gned sig om af manden, men så pludselig kunne jeg se at han stod og strintede. Og det var virkelig meget :))
   Knus, A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *