Sunset

Multi

Det har jeg på: XO multi top > og XO Multi leggings > / Ravsmykke, som jeg har fået af Mads ♥
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Øjjjj – alt det man kan nå på en dag fra kl. 16.00. Drønede afsted til Aalborg for at mødes med manden, der stort set kun køber tøj når der er udsalg. Og det er der i Salling i dag. Han er blevet forelsket i mærket Strellson. Kender du det? Fantastisk fedt og velsiddende tøj, som aldrig er for kort på ærmerne (hvilket han med sin smalle krop og lange gorilla-arme døjer en del med – hehe ;)
Vi spiste derefter på Mølleplads, hvor Cafeministeriet serverer én af verdens bedste Ceasar Salads. Der er den fejl ved mig, at når jeg kommer et sted hvor de har Ceasar Salad på menukortet, så skal jeg altså bare ha’ det. (Vidste du at de på Svinkløv Badehotel serverer det efter den helt oprindelige opskrift med ansjoser i dressingen?)
Bonus-info: Jeg købte ikke noget i dag, for jeg har forelsket mig i et par Ray Ban Aviator, som jeg har fundet på nettet (surprice). Og så har jeg fået den fedeste gave ever, som jeg nok skal vise dig senere. Den er grøn og meget meget tung. Og meget smuk!

Jeg er hoppet i det lækreste elastiske viscose-sæt fra XO (se links under billedet). Jeg er vild med det enkle snit og de fede farver. Det sidder helt fantastisk og så bliver der ikke knæ i bukserne. God ting. Jeg synes det er lækkert at bruge sammen. Sådan lidt jumpsuit-agtigt. Og mindst lige så fedt at bruge hver for sig. Viser dig lige bukserne med neutral top i morgen.

Nu går solen ned og  jeg træt og egentlig ret tilfreds ;)

 

Tak for besøget

5 kommentarer

  1. Super smukt billede. Farverne i tøjet bliver virkelig fremhævet på smukkeste facon.

  2. Hej, hvilken størrelse har du sættet i og hvordan er benlængden? Kh Annette

  3. Mange tak for dit svar :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *