Rainydays

Åhhh – hvor lækkert! (Ej, sagde jeg virkelig det?) Der regner! Meget, endda. Så kan jeg nå en masse af alt det jeg ellers ikke når, fordi jeg vil være ude hele tiden. Jeg har lige lullet lidt rundt med kamera og paraply og nydt lyden og duften af sommer-regn. Og se så dér… en megastor vinbjergsnegl på tur. Jeg ved ikke hvad det er med dem. Jeg synes bare de er så fine. Og i øvrigt er de fredede. Vidste du det?

Ellers vil jeg bare lige sige… hvis du også sidder inde i regnen – så kan du jo tage et kig på Second Hand Shoppen og se om der er noget der frister ;) Besøg shoppen her >
Vil du købe og har du ikke Paypal, så send mig en mail: annette@inspire-me-today.dk

Snegl

Tak for besøget

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *