Cykeldag

Indtil videre holder vi ferie på Toppen af Danmark. Hjemme, altså… Der er endelig kommet gang i vores store terrasseprojekt, hvor der både skal bygges mure og lægges træ. Så vores første ferieuge bliver med udgravning, sokkelstøbning og små cykel- og strandture ind imellem. Passer også super når nu vejret er så ustabilt.
I går cyklede vi til Aalbæk, der summer af liv i øjeblikket. Ikke engang på det Bette Ølhus var der plads. Så vi delte en Heineken på havnen i stedet. Jeg slet ikke kunne få nok af at studere mågerne på molen og de små fiskerbåde, der så snart de lægger til, bliver overfaldet af turister der vil købe alt hvad de har fanget :)

Jeg har bikini (man ved jo aldrig hvor lækkert havet er ;) under sommerens yndlingskjole, som manden nu også kalder “den bedste kjole du har haft i lang tid”. Jeg har eksperimenteret med at flytte bindebåndet igen – og denne gang sidder det i nr. 2 hulrække lige under brystet. Det giver en super god pasform, hvor der er lidt mere styr på øverste etage ;)

Aalbæk1

Aalbæk2

Det har jeg på:
Yellow Ferry Hulda >  Blue Sportswear bikini >  Rayban Aviator >  Birkenstock slippers >

Tak for besøget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *