Yellow Ferry Hanna 6

Wow – sikke nogle sommerdage vi får serveret i øjeblikket! Det er da fuldstændig fantastisk. Vi bliver mere og mere glad for at vi valgte at bruge feriepenge og -tid på terrassebyggeri og små udflugter i det Nordjyske i år. I dag har vi været på kanotur på Uggerby Å. Det kan virkelig anbefales. Det lyder måske sådan lidt vildmarks-spejder-ud-i-den-rå-natur-agtigt. Men det er SÅ skønt. Superbehagelige kanoer og en smuk smuk å i et smukt smukt landskab (kan det være fordi jeg ikke selv har padlet? Hehe ;) Er du i området, så du bare prøve det. Se mere her >
Jeg har taget ekstremt mange lommekamera-billeder, som jeg lige skal have sorteret, så i dag viser jeg dig istedet for endnu en skøn sommerkjole fra… jaaa… gæt… Yellow Ferry :) Hun hedder Hanna og er bare smuk. Lige nu nedsat med 75% – se her >

Yellow Ferry Hanna 3

Yellow Ferry Hanna 2

Yellow Ferry Hanna 1

Yellow Ferry Hanna 5

Yellow Ferry Hanna 4

Det har jeg på:
Yellow Ferry Hanna kjole >  Birkenstock slippers >

Tak for besøget – nyd sommerdagene :)

 

2 kommentarer

  1. you look lovely in the Hannah dress, do you have a S or M? xxx

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *