From Læsø with happiness

Happiness2

En enkelt cykeldag på yndlings-øen. En enkelt dag omgivet af alt hvad jeg elsker. Den fuldendte følelse af frihed og fred indfandt sig allerede ved første skridt i Vesterø.
På markedet i Byrum kastede tæppet sig i hænderne på mig. Fuldstændig forelskelse ved første blik. Det er håndhæklet af en dygtig pensionist, som tidligere har været en lige så dygtig postdame. Frivilligt hyggearbejde. Solgt af Oda i hendes lille bod med de populære håndvævede viskestykker, som allerede var udsolgt. Jeg købte det eneste tæppe af slagsen. Pengene går direkte til Røde Kors. Begejstringen vil ingen ende tage.
Tæppet blev indviet på en bænk på havnen. Lige nu skal det pynte og lune på terrassen i solnedgangen. Til vinter flytter det ind i sofaen. Og lige nu ligger det og hygger sig med de andre uldne fætre i bunken. Jeg har døbt det Happiness.

Happiness1

Happiness3

Happiness4

Tak for besøget :)

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *