OddMolly_Pookie_CouchPotato5

Jeg har fået at vide at jeg ikke er en ægte kvinde. Jeg kan nemlig ikke multitaske. Det er rigtig nok. Jeg kan ikke. Det må være fordi jeg gennem årene har øvet mig for meget i at lukke af når jeg koncentrerer mig om noget – og det har altså slået igennem på alle plan ;) Det må også være derfor jeg ikke har instagrammet, som lovet. Undskyld. Men måske kan du gætte hvad jeg har gang i, når jeg fortæller dig at jeg de sidste par dage har været helt optaget af at købe ind (meget koncentreret, forstås) Lover at du snart får hele historien…

I dag prøver jeg grå godter fra Odd Molly.  Pookie og Couch Potato. Begge i str. 2. Bemærk liiige at kjolen har lommer. Elsker det! Og har du set broderierne på jakkens ærmer? Og kan du se hvor blød den er? Jeg tror jeg beholder den på for evigt. To tomler op herfra. Over and out. Jeg er s.m.a.d.r.e.t.

OddMolly_Pookie_CouchPotato1

OddMolly_Pookie_CouchPotato2

OddMolly_Pookie_CouchPotato3

OddMolly_Pookie_CouchPotato4

Det har jeg på:
Odd Molly Pookie Jacket > og Couch Potato Dress >
Fossil taske >  Sancho Boots >  By Birdie Ti Amo silketørklæde >

Tak for besøget

12 kommentarer

 1. Wow. Du var virkelig flott! Er spent på dine planer framover:-)
  Har så lyst på denne skinn jakken. Finner kun lisens som har tatt inn denne, og der er det utsolgt. Har du tips?
  – Eva

 2. Glæder mig til du løfter sløret :-)
  Knus til dig – smukke.
  C

 3. Hold nu op et smukt sæt, du ligner en million. Sommetider så føler jeg mig virkelig kedelig og almindelig, når jeg ser dine flotte outfits. …jeg løber stadig rundt i klip klappede og stumpejeans og leger sommer. Jeg er slet ikke i stand til at holde sådan en standard , men det er dejligt inspirerede,og tøjet er jo i mit klædeskab, jeg får det bare ikke på i hverdagen. Sådan går det hver sommer, mon ikke det bliver bedre når efteråret kommer,jeg tror det

  Føler mig ret sikker på jeg har gættet hvad du har gang i, spændende, og jeg glæder mit til at høre om jeg gætter rigtigt:-)

  Held og lykke med det
  Kh
  Mette

  • Hehe, Mette. Jeg render jo ikke altid rundt sådan her. På de her billeder prøver jeg jo også bare. Jeg vil også helst fortsætte med klip klapper – men jeg fryser ad h. til, så det går ikke.
   Jeg tror du har gættet rigtigt ;)
   KH A

 4. Du ser hammer godt ud, som vanligt :) Kjolen ser mega behagelig ud, det må være en klar vinder.
  Ønsker dig held og lykke med dit foretagene, glæder mig til at høre “hvad det er” du har shoppet ind?
  Rigtig god weekend fra Vivi

 5. Wow… det här gillar jag! Fina bilder och det var väldigt snyggt på dig. Vad glad jag blir när jag förstår att det kommer mer klänningar av den här sorten i höstkollektionen. Jag har en sedan innan (men kan inte namnen på OMs kläder som alla andra kan :)) och jag har bara lovord för den är så skön och bekväm.
  Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *