Sundown1

I går aftes var næsten magisk. Helt stille og klart og med små fine skyer liggende hen over markerne. Og en solnedgang så smuk som den kun kan være i september…
Selv hestene så ud til at nyde stemningen. Slentrende med hovedet sænket så de lige kunne snuppe en ekstra tot græs – mens de laaangsomt bevægede sig hen mod stalden.
Nogle gange ville jeg ønske at jeg lige kunne sætte sådan et øjeblik på pause. Nyde det. Indånde det. Og lade lyset stå. Bare lidt længere…

CopenhagenLuxe2

Sundown2

CopenhagenLuxe1

Det har jeg på:
Copenhagen Luxe silkshirt >  Copenhagen Luxe blondetop > Copenhagen Luxe printede bukser >
By Birdie Fairy Frog >  Birkenstock slippers >

Tak fordi du lurede med ;)

 

 

 

2 kommentarer

 1. Kære Anette
  Vil du ikke angive str på dit tøj, som du plejer. Jeg leder nemlig lidt en størrelsesvejledning på Acorns

  • Kære Lykke
   Tak for din besked. Jo – det er jo ikke altid jeg angiver størrelser på det tøj, jeg viser her på bloggen. Men det kan jeg jo lige prøve at huske ;) Jeg har her str. M i bluse, str. S i top og str. S/M i bukser. Størrelserne fra Copenhagen Luxe ligger meget normalt, synes jeg.
   Jeg vil lige tage det til efterretning på Acorns, da jeg dér kun skriver hvis tøjet er stort eller småt i størrelsen. Det kunne måske være en god idé med mål eller bedre angivelser. Ellers er jeg altid klar til at måle ;)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *