Mismis3

Jeg oooorrrrker bare ingenting. Kender du det? Total zombie bare fordi man først kom i seng omkring halv tre. Jamen, altså… helt ærligt… er det virkelig fordi man ikke er 25 længere? Så kan man ikke tåle ikke at få sin søvn? Jeg fatter det simpelthen ikke. Jeg har ellers lavet nogle fine billeder med den smukke nye strikkjole fra Container og den overlækre lange cardigan fra Copenhagen Luxe. Men dem får du så i morgen. Nu kan jeg ikke holde mig vågen længere… ;)

Hav en skøøøøn aften. Nat nat herfra…

Mismis1

Mismis2

Tak for besøget :)

 

2 kommentarer

  1. Han er bare FOR LÆKKER ;o) Og ja jeg kender det udmærket – var med firmaet til fest fredag – var hjemme kl 1 – alligevel var jeg noget flad i det i går – og Michael og August var endda i Fårup Sommerland – så jeg havde huset for mig selv ;o))) Fik vasket tøj – men det var vist også det.. ;o)
    Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *