Container_ByBirdie_3

Søndag… bare nulre rundt og lave ingenting og alting. Penslerne er kommet en smule i sving. Men det helt, helt stille vejr og dystre lys er bare SÅ tiltrækkende. Jeg må ud. Bare snuse lidt rundt i skoven. Nyde det fuldstændig fantastiske selvlysende grønne mos og blade der ser ud som om de er klippet i silke.
Nu sidder jeg så her og redigerer billeder og ser på en helt fyldt mailbox. Der vælter jo ind med fristende tilbud i øjeblikket. Jeg er så nem at få overbevist om at jeg mangler nyt sengetøj og spændende krus på denne tid af året. Og ja… selvfølgelig strik. Men det har jeg jo selv på lager ;)

Får du også lidt lyst til at shoppe på sådan en hyggelig efterårssøndag, så tag et kig på den helt nye Midseason Sale kategori hos Acorns her > Eller hvis du er mere til second hand, så er der også lagt lidt nyt ind her >

Sunday1

Container_ByBirdie_2

Sunday2

Container_ByBirdie_1

Det har jeg på i dag:
Container Elvira cardigan (S) > By Birdie Sunflowers silketørklæde >
Odd Molly silkekjole og leggings / Mexicana boots

Take care :)

2 kommentarer

 1. Smukke billeder – som altid ;o) Jeg var praktisk taget ikke udenfor en dør i går ;o) Fik syet børnebukser (havde et bette bestilling fra en fast “kunde”) og fik vasket lidt vasketøj – ellers foretog jeg mig absolut ingenting – det skal også til ;o)
  Øv øv med regnvejret – og vand indenfor på væggene – vi har ikke fået ret meget regn her hos os, så det ser helt surrealistisk ud med alt det vand i Nordjylland. Mine svigerforlædre havde været på Sjælland i det værste regnvejr, men vi hørte ikke fra dem da de kom hjem, så de kunne nok gå tørskoet ind i huset i Aalborg ;o)
  Ha’ en dejlig dag :-)
  Knus

  • Tak, Lone :)
   Ej – det lyder ellers hyggeligt – at sy børnebukser :))
   Mht. regn – ja, jeg tror vi tog størstedelen lige her omkring. Mine forældre i Aalborg havde heller ingen problemer.
   Rigtig god dag til dig også.
   Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *