Container_strik_nederdel1

Midt i den dundrende hovedpine sidder jeg lige her og er happy. Jeg er nemlig lige kommet hjem efter at være blevet healet. Og siger det dig intet – eller tror du ikke på det… Så vær glad. Vær uendelig glad. For så har du ikke brug for det.
Undskyld jeg ikke skriver mere – men jeg trænger sådan til at lukke mine øjne. Vender endnu gladere tilbage. Godnat fra (igen) regnfulde Nordjylland. Jeg vil lige tilføje at hovedpinen ikke er kommet fordi jeg er blevet healet. Den har været der i flere dage og er lige så stille ved at fordufte ;)

I dag har jeg indviet den lækre tykke strik fra Container kombineret med den skønne blondemønstrede top-elastiske nederdel – også fra Container. Dejligt lunt og superbehageligt.

Dagens ord:
Don’t be afraid to change.
You may end up losing
something good,
but you’ll probably end up
gaining something
so much better.

Container_strik_nederdel2

Det har jeg på:
Container Elita Knit (S) > Container Fatima Skirt (S) > Sneaky Fox Jennifer uldstrømpebukser >
Ilse Jacobsen gummistøvler

Tak fordi du kiggede forbi :)

4 kommentarer

  1. Jeg troede ikke på healing – men for 10 år siden døjede jeg vildt med tennisalbue pga. alt for meget tastning på pc pga. overgang til nyt IT system på arbejdet. Min søns svømmelærer sagde at han kunne fikse det – ja-ja sagde jeg, det kan du nok. Men 4 minutter senere havde jeg ikke ondt i min albue – som i OVERHOVEDET IKKE! Min mands dårlige ryg (utallige prolapser) kunne han ikke fikse, det var for stor en mindfuld – men min albue – pist væk ;o) Så der er mere mellem himmel og jord end man lige tror ;o)
    Knus

  2. Fed strik du har på :)
    God bedring :)
    kh
    vivi

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *