XO1

Er solen gået i hi? Jeg kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har set den? Der er så grumset, vådt og gråt – og det er ikke nemt at tage billeder. Men jeg måtte bare lige vise dig denne kjole fra XO. Jeg er helt vild med den. Jeg elsker motivet og måden den sidder på og så er jeg helt fjollet med vandfaldsudskæringen.
Og så vil jeg lige fortælle at jeg har det SÅ godt efter at være blevet healet. Sprængfyldt med energi. Og det er godt. For jeg har en milliard ting, jeg skal have lavet. Glæder mig til den dag hvor jeg holder op med at få mange idéer jeg skal afprøve ;)

PS. Til dig der er vild med Odd Molly – vil lige tippe om at de fleste Odd Molly’er hos Acorns er nedsat med 20% hele weekenden ;) – du kan lure Molly’er her >

XO2

Det har jeg på:
XO XtraOrdinary Mountain Dress (s) >
Odd Molly leggings

Take care & happy friday :)

 

2 kommentarer

  1. Super flot kjole. Er den meget tætsiddende. Tænker lidt på, hvor “afslørende” den er :-)

    • Tak :) Jeg synes ikke den er “afslørende”. Jeg har en underkjole under og den lægger sig ligesom bare ovenpå. Lidt svært at forklare – men du kan måske se på billederne at den ikke klæber sig fast og også er lidt løs ved ærmerne eks. Gav det mon mening?
      :) Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *