OddMolly_Container_kjole4

Det er lidt svært at forstå at det her er den første dag i november. Strålende sol og 16 grader.
Jeg maler dagen gul.
Bogstaveligt talt.
Jeg har kastet mig over pensler og lærreder.
Enhver der kender mit temperament ved derfor det er rigtig rigtig godt at jeg er helt alene hjemme. Det er ufatteligt, så meget jeg mangler cmd z (læs: slet og gå tilbage) på sådan et lærred. Uhhh – det er en udfordring.

Jeg vil bare lige vise dig en fantastisk blomsterkjole i de skønneste vinterfarver. Det er sådan en af de der lækre bløde elastiske sager, der bare er super behagelig og nem at mikse med både jakker, strik, støvler og heels. Dén maler jeg selvfølgelig ikke i ;)

OddMolly_Container_kjole2

OddMolly_Container_kjole1

Det har jeg på:
Odd Molly Pookie jacket (2/nedsat) >  Container Frigg Dress (S) >   Sneaky Fox strømpebukser >
Odd Molly solbriller  /  Sancho Boots

Tak for besøget

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *