Tørklæde-fif – live version

ByBirdieScarf_OddMollyJacket

YES – så lykkedes det endelig at få den lavet – omend lidt grumset og håndholdt – hehe :)
Jeg har mere eller mindre forgæves forsøgt at forklare det til jer, der så pænt har spurgt om hvordan jeg binder mine tørklæder. Det er altså heller ikke nemt at skrive sig ud af. Eller forstå på skrift, for den sags skyld.
Hele finten består i at tage fat i ét af hjørnerne. Ikke midt på. Men et hjørne. Så vikler du det omkring halsen to gange – og binder modsatte hjørnespids sammen med den første. Drejer knuden om bagpå – og retter lidt til…
Indviklet? Så se lige her…

Det har jeg på:
Odd Molly Pookie Jacket (nedsat) >  By Birdie Nordkraft silketørklæde >

Tak for besøget :)

 

6 kommentarer

 1. Hovsa:-))) Det var ellers smart at vende den om!:-)))) Jeg har, i ca. 20 år haft tørklæde på 2-3 gange om ugen. Men har dog aldrig selv været så opfindsom at få knuden om på den anden side:-))))))) fnis. KH

 2. Hej Annette.
  Long time – no see….
  Følger stadig med, har ikke svigtet dig, men har bare et mega travlt efterår…..og sender dig faktisk tanker i disse dage! Vi er i gang med at få udredt vores datter – jeg tror hun har Asberger, så jeg tænker af og til på dig og de udfordringer du skriver op også på bloggen i ny og næ. Vi står midt i orkanens øje pt og jeg klamrer mig fast i havd jeg nu kan, bl.a. at vi ikke er alene og de eneste der har været det igennem – og heraf bla. tanker til dig!
  Nå, men ud over det, havde jeg bare lige brug for at spørge om du mon har “inside” informationer om hvor og hvornår (eller om) Odd Molly åbner butik i Kbh igen!?! Jeg havde for en gangs skyld en bytur til centrum sidste lørdag og havde glædet mig som et lille barn til at shoppe i OM butikken…..og da jeg så stod i Sværtegade, så var butikken væk!??? WHAT??? Der en nu kun et lille bitte hjørne i Illum, men et meget lille udvalg, så jeg var mere end skuffet! :o/ Meldingen fra ekspedienten var at de var igang med at finde nye lokaler, mere vidste hun ikke….. og så var det jeg tænkte at du måske var klogere ;o)
  Kh Laila

 3. Rigtig fint lavet og nemt at forstå via videoen :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *