Odd-Molly-Horizon-cardigan-grey-By-Birdie-tørklæde-2

Yes. Jeg er i Odd Molly-hjørnet i disse dage. Når Odd Molly laver noget godt, så er det altså virkelig godt! Som for eksempel den her cardigan. Du ved er jeg til fals for lange grå cardigans, hætter og fine detaljer. Behøver jeg sige mere? ;) Uha – som jeg synes den er go’. Og med det nye Birdie tørklæde går det bare rigtig godt.
NU har jeg fundet ud af hvad mit e.n.e.s.t.e. juleønske er: TID. Bare tid. God tid. Lang tid. Kort tid. Kvalitetstid. Sommertid. Vintertid. Whatever… Og så en ged, selvfølgelig. Altså af den her slags >
Jeg skal faktisk selv give et par stykker af dem. Synes det er så genialt. Og så elsker man jo geder ;)

Dagens ord:
I don’t stop when I’m tired
I stop when I’m done.

Odd-Molly-Horizon-cardigan-grey-By-Birdie-tørklæde-3

Odd-Molly-Horizon-cardigan-grey-By-Birdie-tørklæde-1

Odd Molly Horizon Cardigan (str. 1) >  By Birdie kashmir-tørklæde >
Gammel sort basiskjole & Primeboots

Tak fordi du kiggede forbi

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *