Julerier og hjemmelavede mini-træer

Minijuletræ1

Så har jeg fikset nogle små juletræer, som jeg lige vil vise dig, samtidig med jeg stresser rundt og gør klar til årets første julefrokost-gæster. Fremgangsmåden er fuldstændig magen til de store juletræer – de her er bare mere bord-venlige ;) Og så er de pyntet med “sne”. Kan købes i poser og sættes fast ved at spraye med hårspray først, og så bare drysse på. I dag var jeg også lige en tur forbi Dot, som virkelig juler igennem. Kommer du på disse kanter, så må du bare ind og lure. Jeg kom hjem med et par fuldstændig fantastiske små træer (som kun kan vises i dagslys. Det bliver i morgen, hvor jeg også viser adventskrans og kalenderlys) og så et par stykker af de kringlede metal-lys-ting (hvad hedder sådan nogle?) som du kan se herunder. De giver bare det fineste lysspil! :)

Lysogkogler

Lys

Minijuletræ2

Tak for besøget :)

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *