Hyggesøndag og pynte-stjerner

julestjerner2

Jeg har længe været forgabt i de skønne store stjerner fra House Doctor – og i går fik jeg endelig tid til at købe dem. Jeg synes de er helt fantastiske. Lette og elegante uden at være overgjort. Jeg har købt 3 stk. og hængt dem op over spisebordet, hvor de bevæger sig lige så stille når stearinlysene nedenunder er tændt. Tror faktisk jeg skal have fat i et par stykker mere til vinduerne. Måske nogle af de rigtig store med masser af fine takker :)
Jeg har fundet stjernerne hos Nordisk Bolig by Rønnest >, som nu også har fysisk forretning i Frederikshavn (besøg anbefales! Fantastisk sød indehaver ;) Forretningen har også en fin side på Facebook > Kommer du ikke på disse kanter, kan de klikkes hjem fra Nordhjem, som har et megastort udvalg – se her >

Ellers holder vi cosy-sunday. Total afslapning i blødt tøj med laaangsom brunch, slentre-ridetur (jojo – heste kan også slentre), læsning og fuldstændig udfladning. Og måske en smule juleshopping i eftermiddag. Apropos juleshopping, har du set Advents-tilbudene på Acorns? Jeg er helt vild med velour-sættet fra Odd Molly og ja, det ved du ;) – den tykke håndstrikkede cardigan fra Container. Se tilbudene her >

Julebuket

Julestjerner1

Adventskrans

Rigtig god 3. Adventssøndag

2 kommentarer

  1. Fine stjerner – og superflut adventskrans – det er vel dig selv der har været igang ;o)?
    Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *