Naturen5

Okay – så kan man ikke se ret meget dummere ud. Men de er bare supergode! Én af de bedste julegaver, jeg har fået længe: Ørevarmere fra Læsø Uldstue. Jeg er en af dem der altid får ondt i ørerne når jeg er ude i koldt vejr. Jeg har forsøgt med pandebånd, men jeg kommer til at klø i panden med det samme, hvis det sidder lidt for stramt. Og sidder det for løst, så falder det ned over øjnene. Og en hue… det bliver ligesom for meget på en eller anden måde. Synes jo ellers det ser ret smart ud med en lækker hue med øreklapper. Men er aldrig rigtig kommet i gang med det. Det kan være jeg skal prøve med denne her – den er da SÅ sød ;)
Men lige nu er jeg bare vildt begejstret for ørevarmerne her. Det er utroligt så stor forskel de gør. Det er muligvis lidt ligesom med ens fingre og fødder. Hvis de er varme – så fryser man (næsten) ikke. Nu overvejer jeg bare hvordan jeg får dem ind under ridehjelmen…
Billederne her er fra Mosbjerg, hvor vi elsker at gå tur. Landskabet er fantastisk med spændende stier og gravhøje. Og så er der så dejligt stille.

Naturen4

Naturen3

Naturen2

Naturen1

Tak for besøget

2 kommentarer

  1. Hehe – de er i hvert fald praktiske ;o) Jeg bruger selv mest huer – men synes dog at ALLE ANDRE ser mere fikse ud med en hue end mig – men jeg gider ikke at fryse, så må jeg se fjollet ud i stedet ;o) Og jeg synes altså du ser fin ud med ørervarmerne på ;o)
    Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *