Odd-molly-golden-gauge-coat4

Forbered dig på begejstring! Den er lang. Den har dobbeltlynlås. Og den har det flotteste jacquardmønster jeg har set længe (lur lige ryggen) Kan det blive bedre? Jeg har normalt tørklæde på de her kolde dage – jeg er jo reptil og bliver kold når der er koldt. Men jeg har lige taget det af, så du bedre kan se hvor fin den her cardigan er. Jeg er officielt flyttet ind.
Jeg har bare haft nogle vildt travle dage og nu er jeg virkelig, virkelig træt. Kan du høre min sofa kalde? ;)

Dagens ord:
Your mind is a powerful thing.
When you fill it with positive thoughts,
your life will start to change.

Odd-molly-golden-gauge-coat2

Odd-molly-golden-gauge-coat1

Odd-molly-golden-gauge-coat3

Odd Molly Golden Gauge Coat (2) >  Odd Molly Colbert Dress >  Bumper boots >

Iskrystal

 

 

6 kommentarer

 1. Smuk cardigan – og hvor er han altså sød – katten – når han sådan følger efter dig ;o) Vores nye kat Simba følger også efter – vi kalder ham “Ninjaen” for han er så stille at vi ikke opdager at han kommer styrtende efter os – og vi har været ved at falde mange gange over ham når han ´pludselig står der ;o)
  Knus og Go’ WE

 2. Jamen dog hvor er den FED, SMUK og SMART med den lynlås :)
  Rigtig god weekend fra vivi

 3. Lækker cardigan:-) Hvordan er den i str? Plejer jo at bruge str 1 men de sidste gange jeg har købt i denne str og efter vask burde jeg måske have haft en str 2. Så synes deres str er meget svære..
  God weekend Gitte

  • Hej Gitte
   Ja – den er super :) Jeg synes egentlig den er meget normal. Ikke megastor eller noget. Jeg har prøvet str. 1 og 2 – og kunne ikke se den vildt store forskel. Valgte 2 da den var lige et par cm. længere.
   Rigtig god weekend :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *