At samle på det gode og lukke lyset ind

Sunday1

Jeg kan ikke skrive fornuftigt og/eller sammenhængende i dag. Jeg har skrevet en masse. Læst det. Og slettet det igen. Og igen…
Så… derfor… weekenden kort: Afslapning. Fondue-spisning. TV-hygge. Sove længe. Naturvandring. Ikke-at-være-på-sociale-medier. Ikke-at-tage-billeder-af-alting. Asti-drikning. Zoo-tur. Og Aalborg-by-vandring. Sammen med dem jeg elsker fejrede jeg alt og intet og nød at opleve at lyset lige så stille vender mere og mere tilbage (trods ekstra bidende vinterkulde!) Og i morgen vil jeg købe hyacinter, ranunkler og flere citroner.

Dagens ord:
I may not be where I 
intended to go.
But I am exactly
where I was meant to be.

Sunday4

Sunday5

Sunday7

Sunday8

Sunday9

Sunday6

Sunday3

Sunday2

Iskrystal

 

 

2 kommentarer

  1. Det var da osgå en perfekt måde at nyde weekenden på ;o) Og skønne billeder
    Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *