OddMolly-Far-away-pink

Ja – det hedder den. Jakken. Far-away Blazer. Den er (selvfølgelig) fra Odd Molly og knap så pink i virkeligheden som på billedet her. Det er fordi solen går ned før den må. Mine dage har ikke timer nok. Og dem der er, de går for hurtigt. Eller… er jeg for langsom? Nå – men det kneb i hvert fald med lyset da jeg  skulle prøve det her forårssæt. Jeg er jo vild med pink. Og så er jeg bare helt vild med at der er skulderpuder i strikjakken. Som en lille hilsen fra 80’erne. Tænk, dengang man ikke kunne forestille sig tøj uden skulderpuder. Jamen, det var næsten et mareridt at tænke på. Derefter kunne man i en laaaang slet ikke forestille sig tøj med skulderpuder (og var lige ved at dø af grin over ungdomsbilleder hvor man stod med total permanentet pophår, meget lyserød læbestift, megaskjorter med megaskulderpuder og helt helt små gårdsangersko). Men NU. Nu er jeg bare klar til skulderpuder igen. Oh yes :)

Det har jeg på: Odd Molly Far-away blazer (2) >  10 Feet Dobby top (S) >  Gustav Baggy stretch pants (38) >

 

Take care & be happy

 

2 kommentarer

  1. Hehe – kan godt huske de skulderpuder, jeg havde syet velcrobånd på mine så de hang fast i mine striktrøjer og ikke faldt af – det var så pinligt når det skete – men ja – brede skuldre det var et HIT ;o)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *